Ticketinformatie

Tickets reserveren en afrekenen is heel gemakkelijk. Koop je plaatsbewijzen direct online. Je kunt betalen per iDeal, PayPal, Visa, of Mastercard.

Vragen over aangeschafte tickets via actiekanalen? Klik hier.

TICKETVERKOOP 2022-2023

De verkoop voor voorstellingen van 2022-2023 is gestart!

ALTIJD VIA TICKETMASTER

Ticketmaster is de digitale ticketpartner van Kerstcircus Enschede. Let er dus op dat je aankoop van plaatsbewijzen altijd via Ticketmaster verloopt. Voorkom dat je teveel betaalt. Lukt het niet om online te reserveren dan is de oorzaak meestal dat de computer een instelling heeft tegen pop-ups of advertenties.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Er lopen diverse acties & aanbiedingen via onze partners zoals Vakantieveilingen, Kruidvat, Eurosparen en Actie van de dag. Je kunt daar vouchers bestellen en deze ALTIJD VOORAF verzilveren via de actie-website met een rechtstreekse link naar Ticketmaster. LEES ALTIJD DE INFORMATIE OP JE VOUCHER.

RESERVEREN NOODZAKELIJK

Let op dat je met een voucher nog geen toegang hebt tot het circus! Reserveren is altijd noodzakelijk, zoals ook op de voucher vermeld staat. Voorkom teleurstellingen wanneer je ons circus bezoekt en op dat moment jouw voorkeursplaatsen niet meer beschikbaar zijn. Op een geldig toegangsbewijs staat altijd een barcode en/of QR-code afgedrukt welke bij de entree wordt gescand.

ROLSTOELTICKETS

Al onze kerstcircussen zijn rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks te doen via telefoonnummer 020 244 0303 en niet via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via 020 244 0303 ben je verzekerd van beschikbaarheid.

VOORSTELLINGSGARANTIE

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Bezoekers van NederlandseKerstcircussen.nl kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé grootste familiebelevenis van het jaar! NederlandseKerstcircussen.nl neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie. Mocht tegen alle verwachtingen in corona toch roet in het eten gooien, dan verzekeren wij je van een exclusieve gegarandeerde voucher voor een voorstelling gedurende de eerstvolgende (kerst)editie.

Bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Bij annulering vanwege calamiteiten zijn wij genoodzaakt om – rekening houdend met de AVG privacywetgeving – je contactgegevens op te vragen bij de ticketprovider (zoals Ticketmaster en onze actiekanalen). Bij de aanschaf van je ticket of het verzilveren van je voucher, geef je NederlandseKerstcircussen.nl hiervoor toestemming. Alleen op die manier kunnen wij zorgdragen voor een correcte en vlotte afhandeling voor het retourneren dan wel omboeken van je reeds gekochte plaatsbewijzen.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!

               

U HEEFT TICKETS GEKOCHT VIA EEN ACTIEKANAAL:

Fijn dat u voor één van onze vier Kerstcircusproducties heeft gekozen! Wanneer u vragen (o.a. wijzigingen) heeft over uw gekochte vouchers/tickets via één van onze actiekanalen (Social Deal, RegioDeals, Tripper, VakantieVeilingen, Actie van de Dag, AH 2=1, Eurosparen, ANWB, Postcodeloterij & Kruidvat) dan dient u contact op te nemen met de klantenservice van het betreffende actiekanaal. Ons circussecretariaat kan dit helaas niet voor u oplossen/wijzigen.

Het verzilveren (omzetten naar tickets) van uw aangekochte vouchers kan alleen via het ‘stappenplan’ van het desbetreffende actiekanaal. Deze vindt u in de bevestiging welke u per mail van het desbetreffende actiekanaal heeft ontvangen.

Alle klantgerelateerde vragen en wijziging over tickets/vouchers gaan via afdeling ‘Fan Experience’ van Ticketmaster. U dient het contactformulier via deze link in te vullen. Alleen op die manier kunt u geholpen worden wanneer de tickets reeds verzilverd zijn (óók wanneer het een actiekanaal betreft, zodra een ticket is verzilverd – of de code werkt niet – kan alleen Ticketmaster wijzigingen doorvoeren)

KORTOM:

  • Tickets gekocht via actiekanaal: informatie/wijzigingen via hun klantenservice.
  • Tickets gekocht via websites NederlandseKerstcircussen.nl: informatie/wijzigingen via contactformulier Ticketmaster.