Speciale toegankelijkheid

Maatwerk voor bezoekers in een rolstoel

Circusbezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen bij onze vijf Nederlandse Kerstcircussen rekenen op een speciaal ontvangst en VIP-behandeling. Allereerst worden dicht bij de entree van het circus speciaal gereserveerde parkeerplaatsen gecreëerd. Indien het circus op gras staat is er een nagenoeg gelijkvloerse verharde toegangsroute voor rolstoelgebruikers. Hierdoor wordt het makkelijker om zonder hulp het circus te betreden en te verlaten.

GEREDUCEERDE PRIJS

Rolstoelgebruikers kunnen rekenen op een warm ontvangst, een mooie plek in de veelal (nagenoeg) gelijkvloerse loge, vooraan in het circus en een gereduceerde prijs voor zo’n koninklijke plek. Een rolstoelgebruiker met begeleider betaalt voor deze twee logeplekken € 89,50 (i.p.v. 105 euro). In de pauze zijn er speciale arrangementen om op deze logeplekken vooraf bestelde consumpties te ontvangen.

KOM VROEG

Om alles zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat bezoekers in een rolstoel al vroeg richting de circustent gaan, nog voordat het grote publiek naar binnen stroomt. Daarom is het noodzakelijk om minimaal drie kwartier (45 minuten) voor aanvang van de circusshow in de foyertent aanwezig te zijn

PERSOONLIJKE RESERVERING

De vier unieke producties van de NederlandseKerstcircussen.nl vinden het belangrijk om een zorgvuldige communicatie te hebben met deze specifieke groep bezoekers. Daarom worden de tickets en arrangementen uitsluitend verkocht via Eventim (0900-1330, lokaal tarief).