Kerstcircus voor bedrijven

Tovert u met uw bedrijf ook graag een lach op een gezicht?

Als u met uw bedrijf graag een lach op het gezicht tovert verwelkomen wij u graag als onze partner en bieden wij u de zichtbaarheid die daarbij hoort en u van ons mag verwachten.

Komende kerstperiode verzorgen wij in vier plaatsen, verspreid over een groot deel van het land, de grootste winterevenementen in de regio. Daar komt organisatorisch veel bij kijken. Een kerstcircus organiseren doe je daarom niet alleen en dat willen we ook niet! Op alle locaties wordt intensief samengewerkt met omliggende bedrijven, diverse organisaties, gemeenten en toeleveranciers. Een win/win situatie creëren voor iedereen, daar denken we graag aan mee.

Ondanks de korte speelperiode, genieten we jaarlijks grote belangstelling. Met bezoekersaantallen van 18.000 tot ruim 30.000 bezoekers per locatie, bieden we onze locaties ook graag aan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Dit kan lokaal maar ook nationale aandacht behoort tot de mogelijkheden.

Onze organisatie staat voor sfeer, beleving, verbinding en onvergetelijke momenten. Hospitality met een hoofdletter H. Een bezoek aan onze circussen betekent samen zijn, samen beleven en genieten, maar ook samen herinneringen maken. Een groot goed deze tijd.

Kortom, wij zetten maximaal in op een positief gevoel en in die omgeving bieden we u de ruimte om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.

Dit kan op veel manieren. We hebben daarom een aantal aantrekkelijke pakketten voor u samengesteld maar geven u volledigheidshalve mee dat meer kan.

• Een incentive voor alle kinderen? We delen ze graag voor u uit bij het naar huis gaan.
• Een combinatie van partner worden en ook uw bedrijfsfeest vieren of uw relaties bedanken? Geen probleem, we vinden vast een gouden deal!

Het zijn slechts enkele van nog veel meer mogelijkheden om samen het mooiste feest van het jaar te vieren.

Het circus, de locatie voor 1001 mogelijkheden, mogen we u welkom heten?

Heeft u interesse, ontstaat de glimlach bij u ook al alleen bij het idee? Dan wordt het wat ons betreft de hoogste tijd om kennis te maken.

Neem contact op met onze salesafdeling voor het maken van een afspraak, waarin wij u geheel vrijblijvend bijpraten over onze opties en ideeën. Daaropvolgend kunnen wij u eventueel een voorstel op maat doen toekomen, want ook hierin denken wij graag met u mee.

Omdat alles begint met een kennismaking…

Leona
leona@duursmagroep.nl
Tel: +31(0) 6 296 211 68

Presentatiegids en sponsormogelijkheden

Download hier binnenkort onze presentatiegids.

Partners