Tickets

Tickets reserveren en afrekenen is heel gemakkelijk. Koop je plaatsbewijzen direct online. Je kunt betalen per iDeal, PayPal, Visa, of Mastercard.

ALTIJD VIA TICKETMASTER

Ticketmaster is de digitale ticketpartner van Kerstcircus Enschede. Let er dus op dat je aankoop van plaatsbewijzen altijd via Ticketmaster verloopt. Voorkom dat je teveel betaalt. Lukt het niet om online te reserveren dan is de oorzaak meestal dat de computer een instelling heeft tegen pop-ups of advertenties.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Er lopen diverse acties & aanbiedingen via onze partners zoals Ticketveiling, Kruidvat, Eurosparen en Tripper. Je kunt daar vouchers bestellen en deze ALTIJD VOORAF verzilveren via de actie-website met een rechtstreekse link naar Ticketmaster. LEES ALTIJD DE INFORMATIE OP JE VOUCHER.

RESERVEREN NOODZAKELIJK

Let op dat je met een voucher nog geen toegang hebt tot het circus! Reserveren is altijd noodzakelijk, zoals ook op de voucher vermeld staat. Voorkom teleurstellingen wanneer je ons circus bezoekt en op dat moment jouw voorkeursplaatsen niet meer beschikbaar zijn. Op een geldig toegangsbewijs staat altijd een barcode en/of QR-code afgedrukt welke bij de entree wordt gescand.

Entreeprijzen

Ticket

Volwassene

Kind

Loge premium

€ 62,50

€ 57,50

Loge normaal

€ 52,50

€ 47,50

Tribune A

€ 49,50

€ 44,50

Tribune B

€ 42,50

€ 37,50

Tribune C

€ 32,50

€ 27,50

Rolstoel met begeleider

2 loge plaatsen. Beperkt beschikbaar.

€ 89,50

Family tickets

4x tribune B + programmaboek

€ 139,50

Kinderen tot 2 jaar gratis

Mits op schoot

€ 0,0

Showdata

Binnen enkele dagen vindt u hier alle showdata en -tijden.