Artiesten en acts Kerstcircus Enschede

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Kerstcircus Enschede 2022-2023.

Angels Inc.

» Illusies

Vijf frisse, sterke en mooie vrouwen met een geweldige chemie. Hun optreden is sexy, opmerkelijk en spannend. Krankzinnige illusies worden afgewisseld met strakke choreografieën die het publiek in extase zal brengen. Ontmoet de magische Angels Inc!

Duo Lugo

» Lasershow met luchtacrobatiek

Duo Lugo weet een verrassende combinatie te brengen van een lasershow gecombineerd met luchtacrobatiek. Een stukje visuele verwennerij. De luchtacrobate is de Nederlandse Anke de Boer en haar partner is de Argentijn Luis Lugo. De act is zeer spectaculair en een veel gevraagd nummer bij grote internationale circussen.

Marco Mariani

» Clownerie en reprises

Marco Mariani is een begrip in de circuswereld. Een originele clown die inderdaad verrassende tussendoortjes laat zien. De meester van de lach, dus ga goed op je stoel zitten.

Cesar Teelker

» Cloud Swing

De Cloud Swing of wolkenschommel is vrij nieuw in de circuswereld en het idee is ontstaan in Mexico. Cesar Teelker zweeft hoog in de lucht op deze schommel gemaakt van 1 touw. Een stoere niet ongevaarlijke act waarin zijn gevoel voor balans de hoofdrol speelt.

Andreijs Fjoderovs

» Duivenfluisteraar

Deze verfrissende duiventrainer uit Letland draait al een tijdje mee in de circuswereld. Zijn act is zo opvallend dat hij hiermee in de grootste circussen van Europa terecht kwam, prijswinnaar Monte Carlo met een act waardoor iedereen opeens weer duiven in zijn achtertuin zou willen, precies zoals Andreijs zelf thuis in zijn rijtjeshuis is begonnen.

Duo Teelker

» Aerial Craddle

Aerial Craddle is spectaculaire luchtacrobatiek hoog in de nok van het circus, uitgevoerd door Cesar en Kimberly Teelker. Een act vol kracht en sierlijkheid en blindelings vertrouwen in je partner. Het lijkt op dromen met je ogen open.

Rafael Gil

» Jongleur

Een charismatische tempo jongleur met Zuid-Amerikaans temperament. Deze jonge Mexicaan jongleert met keulen, hoeden en ballen. En dat in een razend tempo. Laat u verbazen en swing mee op de opzwepende Zuid-Amerikaanse muziek.

Martin Tonev

» Cyr Wheel

Martin Tonev presenteert een act met een Cyr Wheel versierd met led verlichting. Een eeuwenoude act die vooral de laatste jaren weer heruitgevonden is. Elegantie, originaliteit, nieuwigheid … een visuele act, uitzonderlijk en aantrekkelijk, met een originele stijl die Martin presenteert – een artiest met meer dan 17 jaar ervaring. Schijnbaar zonder moeite presenteert hij al balancerend visuele schoonheid in combinatie met professionaliteit. Nieuw, opwindend, anders.

Aldiña Teelker

» Maanact

Aldiña Teelker brengt klasse en elegantie naar de piste van Kerstcircus Enschede. De hemelse act van deze schoonheid is een lust voor het oog. Een prachtig schouwspel waarbij een perfect balans tussen lichaamsbeheersing en kracht gerant staan voor een act van topformaat.

Stephanie Gottani

» Antipode

Deze bijzondere acrobate jongleert met haar voeten, anti-pode in circustermen. Stephanie is een echte circusprinses en werkte al in de grootste circussen van Europa, zoals Knie en Medrano. Geniet van deze bijzondere act.

Asia Peres

» Handstandacrobatiek

De fragiele Asia Peres presenteert op haar eigen podium een onverwacht krachtige en uitermate elegante handstandacrobatiek die absoluut indruk maakt. Zij gooide dan ook hoge ogen in het Italiaanse Got Talent programma waar ze een publiekslieveling was.

Olifant Bubbels

» Kindervriend en publiekslieveling

Onze circusolifant ‘Bubbels’ is de rode draad in iedere voorstelling. Als publiekslieveling en grote kindervriend presenteren we onze ‘Bubbels’ natuurlijk op grootse wijze. ‘Bubbels’ heeft een eigen lied, ‘Bubbels’ trakteert ons op de pauze, ‘Bubbels’ wil met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’, ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!

Atze J. Lubach

» Productieleider en spreekstalmeester

Hij presenteert, zingt, regisseert en danst en werd twee jaar geleden bij de eerste editie van Kerstcircus Enschede de publiekslieveling. Een op en top showman die u moeiteloos door het hele programma gaat loodsen. Wie weet wat voor verrassende ingevingen hij dit jaar weer heeft.