Artiesten en acts Kerstcircus Enschede

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u de spectaculaire show van het Kerstcircus Enschede 2023.

Programmawijzigingen voorbehouden

Hans Klok

» Illusionen

Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist. Niemand minder dan HANS KLOK zal het circuspubliek betoveren! Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show. Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de publiekslieveling van heel Nederland. Een absoluut spektakel waar nog lang over zal worden nagepraat!

Rafael Gil

» Jongleur

Een charismatische tempojongleur met Zuid-Amerikaans temperament. In de grootste shows heeft dit talent al gestaan en wij zijn trots hem in onze show te mogen ontvangen. Laat je verbazen door zijn ongekende hand-oog coördinatie en klap heerlijk mee op de Zuid-Amerikaanse muziek.

Kevinski

» Clownerie

De Pools/Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent die als tegenspeler van Hans Klok schittert in de show. En wij mogen van geluk spreken dat wij hem hebben kunnen boeken: dit jonge Nederlandse talent staat namelijk al sinds 2015 in het artiestenbestand van Cirque du Soleil

Lajos Nagy

» Bordenact

Geen ballet wat door de circuspiste danst, maar de borden van Lajos! Lajos laat wel 10 borden tegelijk “dansen”, maar om ze alle 10 in de gaten te kunnen houden heeft hij natuurlijk wel de hulp nodig van het publiek!

Angelika Varga

» Whip Cracking

Deze dame is er geen om zonder handschoentjes aan te pakken. Met haar zweep weet zij alles tot op de millimeter precies te raken. Houd de pasta vast in je handen en met Angelika heb je geen mes meer nodig! Uniek op haar gebied, één van de weinigen in Europa en met trots kunnen wij haar aan ons hooggeëerde publiek presenteren.

Yosvany Rodriquez

» Laagdraad

Voetjes van de vloer en gooi die heupen los! Yosvany rent, danst en springt over het strakgespannen draad alsof het niets is! Wij houden ons adem in wanneer hij zijn laatste truc aan u presenteert… als dat maar goed gaat!

Duo Ilusión

» Strapaten

Vertrouwen, de basis van iedere relatie. Maar vooral wanneer je als liefdeskoppel op elkaar bent aangewezen en hoog onder de nok van de circustent “vliegt”. Deze act draait om liefde en kracht. Laat je meeslepen in het romantische verhaal wat zich bovenin de circustent afspeelt.

Aegon

» Laserman

Wanneer je Hans Klok in een show presenteert ligt de lat voor de overige artiesten natuurlijk wel heel erg hoog. Maar Aegon Laser gaat de uitdaging graag aan! Een weergaloze lasershow uit Frankrijk, één die de tijd al ver vooruit is. Dansende laserstralen begeleid en gecontroleerd door slechts een paar handen vliegen door de circustent, dat is circus anno 2023! Laat je meevoeren en verbazen door Aegon Laser!

Alex de brandweerman

» Komedie

Nergens anders kun je beter om lachen dan deze vindingrijke brandweerman, die het maar niet voor elkaar krijgt om het brandje te blussen. Zijn capriolen hebben heel Europa al veroverd, maar hij is na een aantal jaar afwezigheid terug in Enschede!