Artiesten en acts Kerstcircus Enschede

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u de spectaculaire show van het Kerstcircus Enschede 2022-2023.

Angels Inc.

» Illusies

Vijf frisse, sterke en mooie vrouwen met een geweldige chemie. Hun optreden is sexy, opmerkelijk en spannend. Krankzinnige illusies worden afgewisseld met strakke choreografieën die het publiek in extase zal brengen. Ontmoet de magische Angels Inc!

Duo Lugo

» Lasershow met luchtacrobatiek

Duo Lugo weet een verrassende combinatie te brengen van een lasershow gecombineerd met luchtacrobatiek. Een stukje visuele verwennerij. De luchtacrobate is de Nederlandse Anke de Boer en haar partner is de Argentijn Luis Lugo. De act is zeer spectaculair en een veel gevraagde act bij grote internationale circussen.

Marco Mariani

» Clownerie en reprises

Marco Mariani is een begrip in de circuswereld. Een originele clown die verrassende tussendoortjes laat zien. De meester van de lach, dus ga goed op je stoel zitten.

Andreijs Fjoderovs

» Duivenfluisteraar

Deze verfrissende duiventrainer uit Letland draait al een tijdje mee in de circuswereld. Zijn act is zo opvallend dat hij hiermee in de grootste circussen van Europa terecht kwam, prijswinnaar Monte Carlo met een act waardoor iedereen opeens weer duiven in zijn achtertuin zou willen, precies zoals Andreijs zelf thuis in zijn rijtjeshuis is begonnen.

Martin Tonev

» Cyr Wheel

Martin Tonev presenteert een act met een Cyr Wheel versierd met LED-verlichting. Een eeuwenoude act die vooral de laatste jaren weer heruitgevonden is. Elegantie, originaliteit, nieuwigheid … een visuele act, uitzonderlijk en aantrekkelijk, met een originele stijl die Martin presenteert – een artiest met meer dan 17 jaar ervaring. Schijnbaar zonder moeite presenteert hij al balancerend visuele schoonheid in combinatie met professionaliteit. Nieuw, opwindend, anders.

Duo Delporte

» Rad des doods

Duo Delporte treedt in Enschede op met twee spectaculaire en gevaarlijke circusacts waarvan je mond open zal vallen. Hun optreden op het Wheel of Death is absoluut bijzonder. Normaal gesproken stoer mannenwerk, in dit geval door een man en zijn vrouw.

Stephanie Gottani

» Antipode

Deze bijzondere acrobate jongleert met haar voeten, antipode in circustermen. Stephanie is een echte circusprinses en werkte al in de grootste circussen van Europa, zoals Knie en Medrano. Geniet van deze bijzondere act.

Leonardo di Blasio

» Aerial Straps

Leonardo maakt indruk met zijn enorm gespierde bovenlijf en geen wonder, zijn act met aerial straps is er een die er mag zijn. Een act met buitengewone kracht, bijzondere snelheid en toch sierlijke performance. Het lijkt allemaal zo makkelijk.

Ernani Sibilla

» Gentleman Jongleur

Jongleren kan op veel manieren. Een wedstrijdje wie de meeste ballen hoog kan houden, wie de snelste jongleur van de wereld is? De Italiaanse Ernani houdt het klein, maar maakt al indruk met wat je allemaal met 1 bal kunt. Een meester voorwerpen manipulator! Want het blijft niet bij ballen alleen. Een heerlijk traditioneel en creatief nummer van een echte gentleman.

Duo Delporte

» Motor op draad

Nog nooit eerder vertoond in Nederland, met een motor over een strak koord terwijl de dame onderaan haar kunsten uitvoert op een Washington Trapeze.

Olifant Bubbels

» Kindervriend en publiekslieveling

Onze circusolifant ‘Bubbels’ is de rode draad in iedere voorstelling. Als publiekslieveling en grote kindervriend presenteren we onze ‘Bubbels’ natuurlijk op grootse wijze. ‘Bubbels’ heeft een eigen lied, ‘Bubbels’ trakteert ons op de pauze, ‘Bubbels’ wil met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’, ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!

Atze J. Lubach

» Productieleider en spreekstalmeester

Hij presenteert, zingt, regisseert en danst en werd twee jaar geleden bij de eerste editie van Kerstcircus Enschede de publiekslieveling. Een op en top showman die u moeiteloos door de hele show gaat loodsen. Wie weet wat voor verrassende ingevingen hij dit jaar weer heeft.