Artiesten en acts Kerstcircus Enschede

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Kerstcircus Enschede 2021-2022.

 

Marco Mariani

» Clownerie en reprises

Marco Mariani is een begrip in de circuswereld. Een originele clown die inderdaad verrassende tussendoortjes laat zien. De meester van de lach, dus ga goed op je stoel zitten.

Andreijs Fjoderovs

» Duivenfluisteraar

Deze verfrissende duiventrainer uit Letland draait al een tijdje mee in de circuswereld. Zijn act is zo opvallend dat hij hiermee in de grootste circussen van Europa terecht kwam, prijswinnaar Monte Carlo met een act waardoor iedereen opeens weer duiven in zijn achtertuin zou willen, precies zoals Andreijs zelf thuis in zijn rijtjeshuis is begonnen.

Martin Tonev

» Cyr Wheel

Martin Tonev presenteert een act met een Cyr Wheel versierd met led verlichting. Een eeuwenoude act die vooral de laatste jaren weer heruitgevonden is. Elegantie, originaliteit, nieuwigheid … een visuele act, uitzonderlijk en aantrekkelijk, met een originele stijl die Martin presenteert – een artiest met meer dan 17 jaar ervaring. Schijnbaar zonder moeite presenteert hij al balancerend visuele schoonheid in combinatie met professionaliteit. Nieuw, opwindend, anders.

Nigel Otermans en assistentes

» Illusies

Nigel Otermans (20) is dé ontdekking van 2021! Met een avondvullende eigen show in het Limburgse Valkenburg, diverse bioscoopfilms en televisieoptredens zoals onlangs nog bij John de Mol. Wie kennis maakt met zijn acts weet meteen waar hij zijn inspiratie vandaan heeft, van onze ambassadeur Hans Klok. Geniet van zijn verbazingwekkende illusies.

Cesar Teelker

» Cloud Swing

De Cloud Swing of wolkenschommel is vrij nieuw in de circuswereld en het idee is ontstaan in Mexico. Cesar Teelker zweeft hoog in de lucht op deze schommel gemaakt van 1 touw. Een stoere niet ongevaarlijke act waarin zijn gevoel voor balans de hoofdrol speelt.

Duo Teelker

» Aerial Craddle

Aerial Craddle is spectaculaire luchtacrobatiek hoog in de nok van het circus, uitgevoerd door Cesar en Kimberly Teelker. Een act vol kracht en sierlijkheid en blindelings vertrouwen in je partner. Het lijkt op dromen met je ogen open.

Aldiña Teelker

» Maanact

Aldiña Teelker brengt klasse en elegantie naar de piste van Kerstcircus Enschede. De hemelse act van deze schoonheid is een lust voor het oog. Een prachtig schouwspel waarbij een perfect balans tussen lichaamsbeheersing en kracht gerant staan voor een act van topformaat.

Steven Ferreri

» Lage draad

De energieke Spaanse Steven Ferreri gooide al vele hoge ogen op prestigieuze festivals met zijn lage temperamentvolle lage draad act. Hij schuwt het gevaar niet als hij daarbij over allerlei scherpe zwaarden en messen springt. Een blij ei dat het publiek vooral heel enthousiast weet te maken.

Stephanie Gottani

» Antipode

Deze bijzondere acrobate jongleert met haar voeten, anti-pode in circustermen. Stephanie is een echte circusprinses en werkte al in de grootste circussen van Europa, zoals Knie en Medrano. Geniet van deze bijzondere act.

Duo Delporte

» Rad des Doods

Circusbezoekers van de iets grotere circussen kennen allen waarschijnlijk al de bloedstollende act op het Rad des Doods. Duo Delporte mag de bijnaam “crazy” wel gaan gebruiken, want het kan altijd gekker dan gek. Voor wie het te eng vindt, je mag ook 10 minuten je ogen dichthouden.

Duo Delporte

» Motor op draad

Twee keer een act op een draad is natuurlijk al bijzonder in 1 circusprogramma, maar Duo Delporte brengt hierbij een niet te missen act waarbij ze zelfs met een stoere motor op de draad gaan. Hier praat heel Nederland en Duitsland nog maanden over na. Komt dat zien!

Asia Peres

» Handstandacrobatiek

De fragiele Asia Peres presenteert op haar eigen podium een onverwacht krachtige en uitermate elegante handstandacrobatiek die absoluut indruk maakt. Zij gooide dan ook hoge ogen in het Italiaanse Got Talent programma waar ze een publiekslieveling was.

Atze Lubach

» Productieleider en spreekstalmeester

Hij presenteert, zingt, regisseert en danst en werd twee jaar geleden bij de eerste editie van Kerstcircus Enschede de publiekslieveling. Een op en top showman die u moeiteloos door het hele programma gaat loodsen. Wie weet wat voor verrassende ingevingen hij dit jaar weer heeft.