Familiespektakel Kerstcircus Oss met Milko Steyvers

NederlandseKerstcircussen.nl heeft fantastisch nieuws: in de komende kerstperiode kiest Mister Circus Milko Steyvers voor Kerstcircus Oss! Het grootste, kleine circusfenomeen ter wereld – Milko Steyvers – is helemaal terug en bezig met een triomftocht – met lovende recensies en staande ovaties – door heel Nederland. Het familiespektakel Kerstcircus Oss is van 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023 te beleven op het circusterrein aan De Rusheuvel. De kaartverkoop voor het internationaal hoogstaande programma is al in volle gang.

Volg je ons al op social media?

Milko: "Ik kom hier thuis"

Met tourneecircus Hollandia is Milko bezig aan een ware triomftocht door Nederland en al flink aan het warm lopen voor Kerstcricus Oss: “We reizen helemaal in de geest van Circus Herman Renz van stad naar stad. Mensen hebben naar het circus gesnakt. Het grote succes zorgde ervoor dat ik kon kiezen in welk kerstcircus ik wilde spelen als clown en spreekstalmeester. Het is Oss geworden: de meest circusgekke stad van Nederland. Voor mij het mooiste en hoogst haalbare podium. Nergens anders dan in Brabant wordt de volkscultuur zo omarmd als hier. Ik kom hier thuis, dit is mijn publiek.

Nationale en internationale topartiesten

Kerstcircus Oss biedt een internationaal hoogwaardig programma met een aantal fantastische dierennummers. Uiteraard geen wilde dieren meer, maar liefdevol verzorgde huisdieren waar het plezier van afspat. Van eigen bodem is het toptalent en meervoudig prijswinnaar jongleur Niels Duinker: 3x winnaar van de Merlin Award voor “Variety Act of the Year”.

Kerstcircus Oss: het laatste nieuws

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

05-12-2022 Artikel Lezen
Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

17-11-2022 Artikel Lezen
Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

08-11-2022 Artikel Lezen
Gemeente Oss omarmt kerstcircus

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

12-06-2021 Artikel Lezen

Voorstellingsgarantie

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Bezoekers van NederlandseKerstcircussen.nl kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé grootste familiebelevenis van het jaar! NederlandseKerstcircussen.nl neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie. Mocht tegen alle verwachtingen in corona toch roet in het eten gooien, dan verzekeren wij u van een exclusieve gegarandeerde voucher voor een voorstelling gedurende de eerstvolgende (kerst)editie.

Bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!

Verrassende 'ingrediënten'

Naast een indrukwekkende circusvoorstelling, met de beste artiesten van dit moment, mag u verschillende verrassende ‘ingrediënten’ verwachten. Zoals een rijkelijk in kerstsfeer gedecoreerd en feeëriek verlicht tentencomplex, een gezellige foyer met uitgebreide horeca én een warme snack uit één van onze foodtrucks. Een kinderattractie draait gezellig zijn rondjes en in de voortent staat voor de allerkleinsten een menagerie, met geiten, paarden, pony’s, honden, ezels, dromedarissen en een indrukwekkende Texas Longhorn is dagelijks gratis te bezoeken tot een half uur voor aanvang van de voorstelling én een half uur na afloop van iedere voorstelling (behalve de avondvoorstellingen).

Kerstcircus Oss op Facebook

Locatie Kerstcircus Oss

Gelegen in de provincie Noord-Brabant vormt Oss het middelpunt van een reeks grote steden, vanwaar het circus gemakkelijk te bereiken is. Zo ben je vanuit o.a. Nijmegen, Uden, Veghel, Wijchen, Tiel en Kerkdriel al binnen 15 tot 30 minuten bij het kerstcircus. Je vindt ons op het parkeerterrein van Sportcentrum de Rusheuvel aan de Rusheuvelstraat te Oss. Ook het hooggeëerde publiek uit Den Bosch gaat naar het Kerstcircus in Oss, via de A59 in slechts 25 minuten. Direct naast het circus is een ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kan je het circus gemakkelijk bereiken. Vanaf Station Oss kan je met buslijnen 296 (richting Megen W. Kippstraat) en 262 (richting Maren-Kessel Kerkplein) uitstappen bij bushalte Hertogensingel, vanwaar je binnen ca. 10 minuten lopen bij het Kerstcircus Oss zult aankomen.

Meer informatie

Partners

Meer circus