Familiespektakel Kerstcircus Oss met Milko Steyvers

NederlandseKerstcircussen.nl heeft fantastisch nieuws: clown en spreekstalmeester Milko kiest wederom voor Kerstcircus Oss! Het grootste, kleine circusfenomeen ter wereld is helemaal terug en bezig met een triomftocht met lovende recensies en staande ovaties. Het familiespektakel Kerstcircus Oss is van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 te beleven op het circusterrein aan de Rusheuvel. De kaartverkoop voor het internationaal hoogstaande programma is al in volle gang.

Volg je ons al op social media?

Milko: "Ik kom hier thuis"

Met Hans Klok & Friends is Milko bezig aan een ware triomftocht door Nederland en al flink aan het warmlopen voor Kerstcircus Oss: “Vorig jaar reisde ik eindelijk weer met een groot circus door heel Nederland: Nationaal Circus Hollandia. Dit jaar mocht ik mee met de enige echte Hans Klok & Friends tour! Mensen hebben naar het circus gesnakt. Het grote succes zorgde ervoor dat ik kon kiezen in welk kerstcircus ik wilde spelen als clown en spreekstalmeester. Het is Oss geworden: de meest circusgekke stad van Nederland. Voor mij het mooiste en hoogst haalbare podium. Nergens anders dan in Brabant wordt de volkscultuur zo omarmd als hier. Ik kom hier thuis, dit is mijn publiek.

Nationale en internationale topartiesten

Kerstcircus Oss biedt een internationaal hoogwaardig programma met een keur aan internationale topartiesten. Uiteraard geen wilde dieren meer, wel liefdevol verzorgde duiven waar het plezier en de romantiek van afspat. Een aloude circusact keert terug, uniek in Europa, uniek in zijn soort: de levende kanonskogel!

Verrassende 'ingrediënten'

Naast een indrukwekkende circusvoorstelling, met de beste artiesten van dit moment, mag u verschillende verrassende ‘ingrediënten’ verwachten. Zoals een rijkelijk in kerstsfeer gedecoreerd en feeëriek verlicht tentencomplex, een gezellige foyer met uitgebreide horeca én een warme snack uit één van onze foodtrucks. Een kinderattractie draait gezellig zijn rondjes, kortom: kom gezellig een uurtje eerder en geniet van een heerlijke totaalbeleving.

Terugblik Kerstcircus Oss 2022

Kerstcircus Oss op Facebook

Volg Kerstcircus Haarlem op Facebook en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 months ago
Kerstcircus Oss

Circus in de Zorg is looking for artists!
For the tour of Circus in de Zorg hat starts on April 3, we still need a duo or trio that can perform multiple acts. It is a small tent with 170 seats. We serve approximately 80 cities and it concerns a full season until October.
We visit institutions for the elderly and disabled and give three 1-hour performances per day.
For more information:
leendert@nederlandsekerstcircussen.nl
... Bekijk meerBekijk minder

Circus in de Zorg is looking for artists!
For the tour of Circus in de Zorg hat starts on April 3, we still need a duo or trio that can perform multiple acts. It is a small tent with 170 seats. We serve approximately 80 cities and it concerns a full season until October.
We visit institutions for the elderly and disabled and give three 1-hour performances per day.
For more information:
leendert@nederlandsekerstcircussen.nl
7 months ago
Kerstcircus Oss

Het is feest in Oss! Nog tot en met 7 januari aan de Rusheuvel!
5 motoren in één stalen kogel die elkaar maar op een haar na missen, dát en nog zó veel andere artiesten wil je niet missen!
... Bekijk meerBekijk minder

7 months ago
Kerstcircus Oss

Trots! Op onze nieuwe, spectaculaire familieshow!
Absolute spanning, sensatie en gegarandeerde humor nog tot en met 7 januari aan de Rusheuvel in Oss✨🥰

Wist je dat we in Kerstcircus Oss Europa’s enige menselijke kanonskogel in de show hebben?☺️

Nog tot en met 7 januari, tickets zijn verkrijgbaar via bit.ly/Tickets-KerstcircusOss
... Bekijk meerBekijk minder

7 ReactiesComment on Facebook

Een geweldige show en heel prettige circusmensen...Milko verdient een supergroot compliment voor zijn enorme inspanning en presentatie...blijf heel graag terugkomen... Ossenaren die de show nog niet gezien hebben..GAAN!! DEZE WEEK KAN HET NOG

We hebben heel erg genoten van het circus.. Is zeker voor herhaling vatbaar.. Milko had het weer super goed voor elkaar.. Tot volgend jaar. 👍

Was heel erg leuk

Leuke show, genoten

Dit circus was top en smaakte naar meer! Wij genoten, van de shows, van de stralende jongleur Rogério, de moderne clown Anthony, de spectaculaire Romero’s Riders in de Globe of Death, de sterke handstandkunst op vioolmuziek van Michal & Daniella, de klassieke menselijke kanonskogel Onelio, de prettige spreekstalmeester Milko en veel meer acts. Erg leuk was ook de mogelijkheid om na afloop de artiesten te ontmoeten en handtekeningen te verzamelen, het programmaboekje had daar zelfs een speciale pagina voor! Om te bewaren! Van de 2 circussen die wij deze kerst bezochten sprong deze er met kop en schouders bovenuit. Wij komen volgend jaar weer! 🎪

Sensatie

Meer laden

Laad meer

Locatie Kerstcircus Oss

Gelegen in de provincie Noord-Brabant vormt Oss het middelpunt van een reeks grote steden, vanwaar het circus gemakkelijk te bereiken is. Zo ben je vanuit o.a. Nijmegen, Uden, Veghel, Wijchen, Tiel en Kerkdriel al binnen 15 tot 30 minuten bij het kerstcircus. Je vindt ons op het parkeerterrein van Sportcentrum de Rusheuvel aan de Rusheuvelstraat te Oss. Ook het hooggeëerde publiek uit Den Bosch gaat naar het Kerstcircus in Oss, via de A59 in slechts 25 minuten. Direct naast het circus is een ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kan je het circus gemakkelijk bereiken. Vanaf Station Oss kan je met buslijnen 296 (richting Megen W. Kippstraat) en 262 (richting Maren-Kessel Kerkplein) uitstappen bij bushalte Hertogensingel, vanwaar je binnen ca. 10 minuten lopen bij het Kerstcircus Oss zult aankomen.

Meer informatie

Partners

Meer circus