Familiespektakel Kerstcircus Oss met Milko Steyvers

NederlandseKerstcircussen.nl heeft fantastisch nieuws: clown en spreekstalmeester Milko kiest wederom voor Kerstcircus Oss! Het grootste, kleine circusfenomeen ter wereld is helemaal terug en bezig met een triomftocht met lovende recensies en staande ovaties. Het familiespektakel Kerstcircus Oss is van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 te beleven op het circusterrein aan de Rusheuvel. De kaartverkoop voor het internationaal hoogstaande programma is al in volle gang.

Volg je ons al op social media?

Milko: "Ik kom hier thuis"

Met Hans Klok & Friends is Milko bezig aan een ware triomftocht door Nederland en al flink aan het warmlopen voor Kerstcircus Oss: “Vorig jaar reisde ik eindelijk weer met een groot circus door heel Nederland: Nationaal Circus Hollandia. Dit jaar mocht ik mee met de enige echte Hans Klok & Friends tour! Mensen hebben naar het circus gesnakt. Het grote succes zorgde ervoor dat ik kon kiezen in welk kerstcircus ik wilde spelen als clown en spreekstalmeester. Het is Oss geworden: de meest circusgekke stad van Nederland. Voor mij het mooiste en hoogst haalbare podium. Nergens anders dan in Brabant wordt de volkscultuur zo omarmd als hier. Ik kom hier thuis, dit is mijn publiek.

Nationale en internationale topartiesten

Kerstcircus Oss biedt een internationaal hoogwaardig programma met een keur aan internationale topartiesten. Uiteraard geen wilde dieren meer, wel liefdevol verzorgde duiven waar het plezier en de romantiek van afspat. Een aloude circusact keert terug, uniek in Europa, uniek in zijn soort: de levende kanonskogel!

Kerstcircus Oss: het laatste nieuws

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

05-12-2022 Artikel Lezen
Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

17-11-2022 Artikel Lezen
Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

08-11-2022 Artikel Lezen
Gemeente Oss omarmt kerstcircus

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

12-06-2021 Artikel Lezen

Verrassende 'ingrediënten'

Naast een indrukwekkende circusvoorstelling, met de beste artiesten van dit moment, mag u verschillende verrassende ‘ingrediënten’ verwachten. Zoals een rijkelijk in kerstsfeer gedecoreerd en feeëriek verlicht tentencomplex, een gezellige foyer met uitgebreide horeca én een warme snack uit één van onze foodtrucks. Een kinderattractie draait gezellig zijn rondjes, kortom: kom gezellig een uurtje eerder en geniet van een heerlijke totaalbeleving.

Terugblik Kerstcircus Oss 2022

Locatie Kerstcircus Oss

Gelegen in de provincie Noord-Brabant vormt Oss het middelpunt van een reeks grote steden, vanwaar het circus gemakkelijk te bereiken is. Zo ben je vanuit o.a. Nijmegen, Uden, Veghel, Wijchen, Tiel en Kerkdriel al binnen 15 tot 30 minuten bij het kerstcircus. Je vindt ons op het parkeerterrein van Sportcentrum de Rusheuvel aan de Rusheuvelstraat te Oss. Ook het hooggeëerde publiek uit Den Bosch gaat naar het Kerstcircus in Oss, via de A59 in slechts 25 minuten. Direct naast het circus is een ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kan je het circus gemakkelijk bereiken. Vanaf Station Oss kan je met buslijnen 296 (richting Megen W. Kippstraat) en 262 (richting Maren-Kessel Kerkplein) uitstappen bij bushalte Hertogensingel, vanwaar je binnen ca. 10 minuten lopen bij het Kerstcircus Oss zult aankomen.

Meer informatie

Meer kerstcircussen

22 december 2023 t/m 7 januari 2024

Kerstcircus Enschede

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

Naar website
22 december 2023 t/m 7 januari 2024

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Naar website
23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Noord-Hollands Wintercircus

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd.

Naar website

Partners

Meer circus