Kerstcircus Oss 2022

De komst van het Kerstcircus naar Oss voelt als een warme deken. Een nieuwe traditie is geboren! Het circus heeft van oudsher een rijke historie binnen de gemeente. Dit blijkt ook uit de enorme gastvrijheid en het enthousiasme waarmee het Kerstcircus is onthaalt. Circus zit overduidelijk in het DNA van de Ossenaren. Samen met vele andere Brabanders verwelkomen wij u graag tijdens de kerstvakantie 2022-2023 in ons kleurrijke tentencomplex op de Rusheuvel.

Volg je ons al op social media?

Verrassende 'ingrediënten'

Naast een indrukwekkende circusvoorstelling, met de beste artiesten van dit moment, mag u verschillende verrassende ‘ingrediënten’ verwachten. Zoals een rijkelijk in kerstsfeer gedecoreerd en feeëriek verlicht tentencomplex, een gezellige foyer met uitgebreide horeca én een warme snack uit één van onze foodtrucks. Een kinderattractie draait gezellig zijn rondjes en in de voortent staat voor de allerkleinsten een complete kinderboerderij opgesteld die dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur gratis toegankelijk is.

Controleer je zakken

Zoals gezegd kent de circusshow een rijke selectie van nationale en internationale topartiesten. Traditioneel, virtuoos, grappig en verbazingwekkend. Van de getalenteerde Clown Edy tot de komische trampoline-act van Max Weldy. Een andere highlight is Kenny Quinn waarbij wij u adviseren om je zakken goed te controleren en te kijken of het horloge nog om je pols zit. Uiteraard mag ook onze circusmascotte en publiekslieveling ‘Bubbels’ niet ontbreken. In totaal meer dan 10 acts die u met trots worden gepresenteerd door niemand minder dan Milko Steijvers, trotse gastheer en spreekstalmeester van de voorstelling!

Kerstcircus Oss: het laatste nieuws

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

12-06-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen
NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

03-04-2021 Artikel Lezen
Voorpret en corona; geld terug garantie!

Voorpret en corona; geld terug garantie!

01-04-2021 Artikel Lezen

Voorstellingsgarantie

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Bezoekers van NederlandseKerstcircussen.nl kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé grootste familiebelevenis van het jaar! NederlandseKerstcircussen.nl neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie. Mocht tegen alle verwachtingen in corona toch roet in het eten gooien, dan verzekeren wij u van een exclusieve gegarandeerde voucher voor een voorstelling gedurende de eerstvolgende (kerst)editie.

Bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!

Kinderboerderij biedt extra beleving bij circus

Vraag ieder kind wat er bij een circus te zien is, dan is het antwoord: dieren! In ons collectief geheugen hebben we het nog over olifanten, leeuwen en tijgers. Tegenwoordig zijn al die spannende dieren niet meer van de partij. Bij de circussen van NederlandseKerstcircussen.nl kiezen we de laatste jaren vaak voor één optredende diersoort in de circuspiste, zoals acts met honden, duiven of papegaaien. Toch zijn er bij onze circussen heel veel dieren te vinden, ze treden alleen niet op, maar lopen vrij rond in de kinderboerderij.

Lees hier meer over de kinderboerderij

Kerstcircus Oss op Facebook

Locatie Kerstcircus Oss

Gelegen in de provincie Noord-Brabant vormt Oss het middelpunt van een reeks grote steden, vanwaar het circus gemakkelijk te bereiken is. Zo ben je vanuit o.a. Nijmegen, Uden, Veghel, Wijchen, Tiel en Kerkdriel al binnen 15 tot 30 minuten bij het kerstcircus. Je vindt ons op het parkeerterrein van Sportcentrum de Rusheuvel aan de Rusheuvelstraat te Oss. Ook het hooggeëerde publiek uit Den Bosch gaat naar het Kerstcircus in Oss, via de A59 in slechts 25 minuten. Direct naast het circus is een ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kan je het circus gemakkelijk bereiken. Vanaf Station Oss kan je met buslijnen 296 (richting Megen W. Kippstraat) en 262 (richting Maren-Kessel Kerkplein) uitstappen bij bushalte Hertogensingel, vanwaar je binnen ca. 10 minuten lopen bij het Kerstcircus Oss zult aankomen.

Meer informatie

Meer kerstcircussen

22 december 2022 t/m 8 januari 2023

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Naar website
23 december 2022 t/m 8 januari 2023

Kerstcircus Enschede

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

Naar website
23 december 2022 t/m 8 januari 2023

Noord-Hollands Wintercircus

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd.

Naar website

Partners

NederlandseKerstcircussen.NL