Kerstcircus Haarlem 2022

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Volg je ons al op social media?

Hans Klok ontroerd na bezoek aan gevallen artiest 'Appie'

Hans Klok en een grote groep aan andere circusartiesten hebben vrijdagmiddag in een Amsterdams ziekenhuis een bezoek gebracht aan de gevallen acrobaat die door zijn collega’s ‘Appie’ wordt genoemd. Namens alle artiesten overhandigde de illusionist acrobaat Appie een metersgrote ‘beterschapskaart’. Het was een emotioneel weerzien tussen de collega-artiesten.

Hans Klok: ,,Appie is een schat van een man. We werken in Kerstcircus Haarlem al weken samen. Iedereen was in totale schok toen hij woensdagavond uit het rad des doods viel. We hebben ons moeten herpakken. ,,The Show Must Go On!’’ Over het bezoek aan het ziekenhuis vertelt hij: ,,Ik was echt ontroerd om Appie zo in de kreukels te zien. Maar zijn stralende lach door de pijn heen maakte alles goed. Wat een bikkel. Hij was echt blij al zijn collega’s te zien. Heel erg ontroerend. ’’

In het ziekenhuis kregen de artiesten te horen dat het naar omstandigheden goed gaat met Appie. De prognose is dat hij volledig kan herstellen. Hans: ,,Dat is echt geweldig nieuws. We zijn maar kort gebleven, want uiteraard moet hij vooral heel veel rusten. En dat gunnen we hem.’’

Naast de beterschapskaart nam Appie ook cadeautjes en tekeningen in ontvangst die vooral kinderen in grote getalen voor hem naar het circus brengen. Appie is zich volledig bewust van alle hartverwarmende steunbetuigingen en dankt iedereen daar hartelijk voor.

Een betoverende show

Wereldster Hans Klok schittert dit jaar met een keur aan topartiesten in Kerstcircus Haarlem.  Het wordt een groots familiefeest waar de lachorkanen worden afgewisseld met huiveringwekkende momenten. En natuurlijk brengt Hans Klok voor eigen publiek een Las Vegas-overtreffende show naar het Haarlemse Reinaldapark. Deze kans krijgt u nooit meer. Mis het niet!

Hans Klok speelt thuis

Hans Klok spreekt van een “thuiswedstrijd” en is daarom voor eigen publiek extra gemotiveerd: “Mensen hoeven niet te vliegen, ik breng Las Vegas naar Haarlem.” Met sidekick Kevin Gorczynski – mimespeler, acteur en danser – voegt Klok een onweerstaanbaar, nieuw komisch element aan zijn magische acts toe. Kevin Gorczynsk is clown én Pamela Anderson (maar dan beter). Met een keur aan topartiesten is dit het hoogtepunt waar Hans, sinds zijn terugkeer naar Nederland, naartoe heeft gewerkt. En u kunt erbij zijn!

Een feest voor kinderen

Kerstcircus Haarlem biedt een totaalbeleving. Naast een wervelende circusshow zijn er verschillende extra’s die het bezoek van u en uw kinderen tot een totaalbeleving maken. Zo draait een kinderattractie weer vrolijk zijn rondjes in de sfeervol aangeklede foyertent waar zich ook de restauratie (horeca) en circusshop bevinden.

Kerstcircus Haarlem: het laatste nieuws

Hans Klok ontroerd bij bezoek aan gevallen acrobaat ‘Appie’

Hans Klok ontroerd bij bezoek aan gevallen acrobaat ‘Appie’

06-01-2023 Artikel Lezen
Gebeurtenis avondshow 4 januari 2023

Gebeurtenis avondshow 4 januari 2023

04-01-2023 Artikel Lezen
Zoals het (Hans) KLOKje thuis tikt…

Zoals het (Hans) KLOKje thuis tikt…

08-11-2022 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen

Voorstellingsgarantie

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien, dan verzekeren wij u van een exclusieve gegarandeerde voucher voor een voorstelling gedurende de eerstvolgende (kerst)editie. Het bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!

Kerstcircus Haarlem op Facebook

Foto's Kerstcircus Haarlem

Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Bekijk alle foto's

Partners

Meer circus