Kerstcircus Haarlem 2022

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Volg je ons al op social media?

Een betoverende show

Wereldster Hans Klok schittert dit jaar met een keur aan topartiesten in Kerstcircus Haarlem.  Het wordt een groots familiefeest waar de lachorkanen worden afgewisseld met huiveringwekkende momenten. En natuurlijk brengt Hans Klok voor eigen publiek een Las Vegas-overtreffende show naar het Haarlemse Reinaldapark. Deze kans krijgt u nooit meer. Mis het niet!

Hans Klok speelt thuis

Hans Klok spreekt van een “thuiswedstrijd” en is daarom voor eigen publiek extra gemotiveerd: “Mensen hoeven niet te vliegen, ik breng Las Vegas naar Haarlem.” Met sidekick Kevin Gorczynski – mimespeler, acteur en danser – voegt Klok een onweerstaanbaar, nieuw komisch element aan zijn magische acts toe. Kevin Gorczynsk is clown én Pamela Anderson (maar dan beter). Met een keur aan topartiesten is dit het hoogtepunt waar Hans, sinds zijn terugkeer naar Nederland, naartoe heeft gewerkt. En u kunt erbij zijn!

Een feest voor kinderen

Kerstcircus Haarlem biedt een totaalbeleving. Naast een wervelende circusshow zijn er verschillende extra’s die het bezoek van u en uw kinderen tot een totaalbeleving maken. Bij het Kerstcircus Haarlem zal natuurlijk ook dit jaar weer een prachtige overdekte kinderboerderij te zien zijn. Kinderen (maar uiteraard ook volwassenen) kunnen kennismaken met diverse boerderijdieren met een hoog aai- en knuffelgehalte. Daarnaast draait een kinderattractie weer vrolijk zijn rondjes in de sfeervol aangeklede foyertent waar zich ook de restauratie (horeca) en circusshop bevinden.

Kerstcircus Haarlem: het laatste nieuws

Zoals het (Hans) KLOKje thuis tikt…

Zoals het (Hans) KLOKje thuis tikt…

08-11-2022 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen

Kinderboerderij biedt extra beleving bij circus

Vraag ieder kind wat er bij een circus te zien is en het antwoord is: dieren! In ons collectief geheugen hebben we het nog over olifanten, leeuwen en tijgers. Tegenwoordig zijn al die spannende dieren niet meer van de partij. Bij de circussen van Duursma Groep Events kiezen we de laatste jaren vaak voor één optredende diersoort in de circuspiste. Dat kan dan bijvoorbeeld een act met honden, duiven of papegaaien zijn. Toch zijn er bij onze circussen heel veel dieren te vinden, ze treden alleen niet op, maar lopen vrij rond in de kinderboerderij.

Voorstellingsgarantie

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien, dan verzekeren wij u van een exclusieve gegarandeerde voucher voor een voorstelling gedurende de eerstvolgende (kerst)editie. Het bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen je kaarten en mis het niet!

Kerstcircus Haarlem op Facebook

Foto's Kerstcircus Haarlem

Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Bekijk alle foto's

Meer kerstcircussen

23 december 2022 t/m 8 januari 2023

Kerstcircus Enschede

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

Naar website
23 december 2022 t/m 8 januari 2023

Kerstcircus Oss

Kerstcircus Oss komt voor de eerste keer naar de Rusheuvel in Oss en brengt een fantastische show met internationaal bekende circusartiesten. Kerstcircus Oss is een van de vier spectaculaire circusproducties van de Duursma Groep Events en dat betekent dat er een topshow te zien is van 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

Naar website
23 december 2022 t/m 8 januari 2023

Noord-Hollands Wintercircus

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd.

Naar website

Partners

Meer circus