Kerstcircus Haarlem 2023

Kerstcircus in Haarlem. Al 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement van Kennemerland en wijde omgeving. Ja, u leest het goed: Kerstcircus Haarlem viert dit jaar het 30-jarig jubileum!

Het 29e jaar was groots, het was uniek en het was spectaculair. De vorige editie van Kerstcircus Haarlem was er één welke niet snel geëvenaard zal worden. En tóch durven wij met trots bekend te maken dat het ons is gelukt… De 30e editie van Kerstcircus Haarlem wordt er wederom één waar nog lang over nagepraat zal worden!

Volg je ons al op social media?

Een betoverende show

Kerstcircus Haarlem is er bijzonder trots op om de beroemde Angels Inc. te presenteren. Deze groep bestaat uit vier classy dames van Nederlandse afkomst die hun magische talenten laten zien in combinatie met een strakke choreografie. Al 12 jaar lang treedt de groep, onder de professionele leiding van wereldberoemde en meervoudig bekroonde illusioniste Sittah Koene, tevens voormalig partner van Hans Klok, op in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en Groot-Brittannië waar deze dames in de halve finale bij Britain’s Got Talent (2019) een staande ovatie in ontvangst namen.

Het wordt wederom een groots familiefeest waar de lachorkanen worden afgewisseld met huiveringwekkende momenten.

Een geheel nieuwe, internationale topshow om het 30-jarig jubileum in het Haarlemse Reinaldapark te vieren!

100.000 liter water

Alleen de top van de top, de crème de la crème uit de showbizz is goed genoeg en wij hebben ze weten binnen te halen. Een geheel nieuwe show welke je ruim twee uur lang op het puntje van je stoel zal houden. En… het geheel zal worden begeleid door het grootste en meest spectaculaire waterspektakel van Europa. Met ruim 100.000 liter water per show in de circuspiste zijn wij wederom uniek te noemen. Ditmaal niet alleen in de regio, maar in heel Europa!

Een feest voor kinderen

Kerstcircus Haarlem biedt een totaalbeleving. Naast een wervelende circusshow zijn er verschillende extra’s die het bezoek van u en uw kinderen tot een totaalbeleving maken. Zo draait een kinderattractie weer vrolijk zijn rondjes in de sfeervol aangeklede foyertent waar zich ook de restauratie (horeca) en circusshop bevinden.

Terugblik Kerstcircus 2022

Kerstcircus Haarlem op Facebook

Volg Kerstcircus Haarlem op Facebook en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates.

 

Foto's Kerstcircus Haarlem

Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem 2019
Kerstcircus Haarlem
Kerstcircus Haarlem 2019
Bekijk alle foto's

Partners

Meer circus