Artiesten en acts Kerstcircus Oss

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert de spectaculaire show van het Kerstcircus Oss 2023.

Milko

» Spreekstalmeester

Wie kent hem niet? Milko Steyvers! Artiest, clown, jarenlang hét gezicht van onze nationale trots Circus Herman Renz en dit jaar wederom spreekstalmeester in Kerstcircus Oss. Een boegbeeld en ambassadeur voor het Nederlandse circus.

Onelio Cussadie

» Menselijke kanonskogel

Onelio Cussadié beheerst als telg uit een generatielange beroemde circusfamilie Cussadié bijna alle circusdisciplines en is daarbij vooral een durver. Of het nu gaat om vuurspuwen of andere gevaarlijke stunts, Onelio draait er zijn hand niet voor om. Hij verwierf internationale bekendheid met zijn act als levende kanonskogel onder de naam Bulletman, waarbij hij de bijna complete circusoppervlakte overvliegt. Het blijft altijd een spannende en zeker niet ongevaarlijke act die je maar zelden in een circus zult tegenkomen. Het is van belang voor deze act dat het publiek absoluut stil blijft zodat Onelio zich goed kan focussen en kan concentreren op een spectaculaire sprong.

Nogueira Troupe

» The Globe of Death

Drie motoren die over, onder, achter en naast elkaar door een kogel razen. Het gebeurt in Oss. Sensationeel, vooral wanneer de twee helften van de kogel ook nog eens los van elkaar komen en de bestuurders zich dus absoluut geen verkeerde beweging kunnen permitteren… Uit Brazilië in Kerstcircus Oss!

Milena Igen

» Zwaardbalans

Zwaardbalans, een aloude circusact welke tegenwoordig niet meer heel vaak voorkomt. Bij Kerstcircus Oss gelukkig wel! Wij halen Miss Melina voor u naar Oss, zij zal u betoveren en op het puntje van uw stoel laten zitten met haar precisie en ongekende balans!

Jenny Sterza

» Hula Hoop

Een act met een hoelahoep zorgt altijd voor een vrolijk intermezzo. Jenny Sterza weet er een waar feest van te maken dankzij de elegantie tijdens haar sierlijke act.

Michelle Cussadie

» Antipode

Als dochter van alleskunners Onelio en Jenny zijn de diverse circusdisciplines Michelle met de paplepel ingegoten. Dag in dag uit heeft zij dit jaar getraind en wat zijn wij trots op de jongste in ons midden! Alsof jongleren nog niet moeilijk genoeg is doet Michelle er nog een schepje bovenop: zij presenteert u de antipode ofwel het jongleren met de voeten!

Jenny en Onelio

» Messenwerpen

Messenwerpen: het blijft levensgevaarlijk! Maar als twee mensen het vertrouwen in elkaar hebben zijn het Onelio en Jenny. De messen zijn geslepen en vliegen Jenny om de oren, als dat maar goed gaat!

Milena Igen

» Duivendressuur

Vrede en romantiek, dat is toch wel wat bij ons opkomt wanneer we aan van die prachtige witte duiven denken. Speciaal voor het Kerstcircus in Oss een romantische duivenact, gepresenteerd door Melina Igen.

Rogerio Piva

» Jongleur

Met slechts een koffertje met zijn belangrijkste spullen reist de Braziliaanse jongleur Rogério Piva over de hele wereld. Grote shows, of hele dorpen buiten op straat, met zijn act weet hij iedereen te vermaken. Gaat u er heerlijk voor zitten, maar… er mag ook gedanst worden!

Anthony Lefort

» Clownerie

De energie en het enthousiasme van deze comedian is zó aanstekelijk, binnen een mum van tijd weet Anthony zijn publiek volledig in te pakken. In vele grote Europese shows heeft hij al opgetreden, wij zijn er dan ook bijzonder trots op hem dit jaar in Kerstcircus Oss te mogen verwelkomen. Geniet met ons mee van de van nature hilarische clown Anthony Lefort!

Michal & Daniella

» Hand to Violin

Wanneer je twee grote passies hebt, namelijk het bespelen van een viool en dansen, kun je de twee ook combineren. En dat heeft Daniella gedaan: zij is uniek in haar soort, de dansende violiste. Michal fascineert het publiek met zijn handstandkunst en kracht op een twee meter hoge rekwisiet. Samen traden zij op bij vele festivals, circussen en varietéshows – bijvoorbeeld Krystallpalast varieté, GOP, Cirque Bouffon…. Hun act werd genomineerd door “The Danish Circus Awards” in de categorie “Drie beste acts van het circusseizoen 2016”. En deze winter zijn zij in ons kerstcircus te bewonderen!

Talia Claire

» Swing trapeze

Deze self made artieste is er niet zomaar een. Bloed, zweet, tranen, eindeloos trainen en uiteraard nooit genoeg. In de aanloop naar het kerstcircus verblijft Talia zelfs enige maanden in Montreal, Canada, om daar van de meest prestigieuze trainer ter wereld privé training te volgen en zo letterlijk en figuurlijk naar de absolute top te klimmen. Huiveringwekkende stunts voert zij uit, dwars door de nok van de tent vliegend op haar trapeze. Nu al van absolute wereldklasse: Talia Claire.

Duo Adagio

» Adagio act

Romantiek in Kerstcircus Oss. Dit koppel laat zien dat acrobatiek niet alleen bestaat uit kracht en timing, maar ook absoluut vertrouwen in je partner. Het prachtige duo zet een Adagio act (hand-op-handacrobatiek) neer waar nog lang over nagepraat zal worden!