Artiesten en acts Kerstcircus Oss

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Kerstcircus Oss 2021-2022.

 

Anouchka Bouglione

» Hoelahoep

Een hoelahoep spreekt altijd wel tot de verbeelding, wie heeft het niet geprobeerd? Anouchka Bouglione is de enige vrouw die in Heerhugowaard op de tafel mag dansen in een opzwepende Spaanse sfeer. Elegant, sfeerverhogend, een circusprinses van de bovenste plank!

Selena Bouglione

» Antipode

De nog jonge talentvolle Selena Bouglione jongleert met haar voeten en vier ronddraaiende doekjes die van voeten naar handen gaan en weer terug. In een hele knappe act die we normaal alleen gewend zijn van het Chinese Staatscircus. Uitgeselecteerd op de wereldlijst van circusprinsessen, dat belooft wat voor de toekomst.

Reinaldo Monteiro op de Rola Rola

De eerste editie van Kerstcircus Oss kent een keur aan internationale topartiesten. Reinaldo Monteiro brengt met zijn spectaculaire Rola-Rola act balans en souplesse naar Kerstcircus Oss. Deze balanceer-expert zoekt zijn de grenzen steeds hogerop. Je houdt het niet voor mogelijk hoe hij zich staande houdt op een wankele opgestapelde kubussen en kokers. Na zijn optreden bij het internationaal circus festival van Monte Carlo nu te zien bij ons kerstcircus.

Muzikale clownsfamilie Orton

Het wordt niet voor niets beschouwd als de ultieme discipline van de humor: muzikale clownerie. Met de familie Orton is Kerstcircus Oss erin geslaagd om echte meesters naar het circus te halen Als klassiek kwartet van witte clown, Madame Loyal en twee domme augusts maken ze live muziek met alle mogelijke en onmogelijke instrumenten. Natuurlijk wordt dat een wedstrijd wie het beste speelt terwijl er allerlei obstakels in de weg staan.

Kenny Quinn

» Zakkenroller

Heeft u uw horloge nog, uw portemonnee? Oei, dan zou het kunnen dat u straks een hoofdrol speelt in het circusprogramma. Opletten geblazen want deze charmante goochelaar zet iedereen op het verkeerde been dankzij uitgekiende psychologische aanpak.

Manollo Alcaraz

» Paarden en Pony’s

De bekende dierentrainer Manollo Alcaraz brengt een diervriendelijke dressuur met paarden en pony’s. Manollo komt uit een Duitse circusfamilie met een rijke historie en staat al vanaf jonge leeftijd in de circuspiste. Een act die verwondert en vertedert. Laat u verbazen door deze bonte verzameling viervoeters.

Manollo Alcaraz

» Kamelen en dromedarissen

Hoewel sommige mensen denken dat kamelen en dromedarissen wilde dieren zijn, zijn ze al meer dan 5000 jaar gedomesticeerd en bekend als huisdier en boerderijdier. Lekker eigenwijs en niet altijd makkelijk te dresseren, maar Manollo heeft alles feilloos in de hand.

Zdenek Orton

» Diabolo

Zdenek Orton is een van de betere diabolo artiesten die de circuswereld rijk is. Hij doet zoveel meer dan diabolo’s spinnen en opgooien. Hij maakt indruk met de trucjes die hij doet met zijn diabolo’s. Zdenek jongleert tot wel 4 diabolo’s tegelijk! Een nauwkeurig en modern nummer waar je echt van kunt genieten.

Duo Alambria

» Motoract op staaldraad

Duo Alambria acteert hoog boven in de nok van het kerstcircus Oss met een ware doodsverachting en buitengewoon goed gevoel voor balans. Op het strakke koord laten zij hoog in de nok van het circus een indrukwekkende act zien. Neem alvast plaats op het puntje van uw stoel, dan gaat u iets bijzonders beleven. Alleen al deze act is een circusbezoek meer dan waard.

Max Weldy

» Trampoline

Is het een clown, een acrobaat? Een atletische komiek? Wat kun je precies met een duikplank en een zwembad? Geniet van deze hilarische wereldberoemde act. We verklappen verder niets.

Jarno Kikkert

» Spreekstalmeester

Jarno (25) is een van de grootste circusfans van Nederland, een entertainer pür sang. Hij runt al jaren zijn eigen evenementenbureau. Als spreekstalmeester is hij al veelvuldig in allerlei rondreizende circussen te zien geweest. En nu wordt zijn droom vervuld, spreekstalmeester in het Kerstcircus Oss, u merkt vanzelf waarom wij hem gevraagd hebben.

Troupe Rockerstars

» Aerial tires

Met reusachtige luchtbanden springt Troupe Rockerstars uit Okraïne door de lucht. Deze acrobaten begonnen hun carrière op de olympische spelen en andere sportwedstrijden en reisden over de hele wereld. Daarna konden ze geen genoeg krijgen van optreden voor publiek en verzonnen deze act. Met driedubbele salto’s en indrukwekkende spierballen. Geniet van deze speciale act.

Milena Oksanen

» Aerial artist

Milena imponeerde op veel prestigieuze circusfestivals met haar bijzondere acts. Deze Finse was op 6-jarige leeftijd niet meer te houden na haar eerste kennismaking met circus. Na heel wat academische circusopleidingen en een trits aan prijzen is zij nu te gast bij Kerstcircus Oss. En daar zijn wij bijzonder trots op.