Artiesten en acts Kerstcircus Oss

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Kerstcircus Oss 2022-2023.

Kenny Quinn

» Zakkenroller

Heeft u uw horloge nog, uw portemonnee? Oei, dan zou het kunnen dat u straks een hoofdrol speelt in het circusprogramma. Opletten geblazen want deze charmante goochelaar zet iedereen op het verkeerde been dankzij uitgekiende psychologische aanpak.

Manollo Alcaraz

» Paarden en Pony’s

De bekende dierentrainer Manollo Alcaraz brengt een diervriendelijke dressuur met paarden en pony’s. Manollo komt uit een Duitse circusfamilie met een rijke historie en staat al vanaf jonge leeftijd in de circuspiste. Een act die verwondert en vertedert. Laat u verbazen door deze bonte verzameling viervoeters.

Manollo Alcaraz

» Kamelen en dromedarissen

Hoewel sommige mensen denken dat kamelen en dromedarissen wilde dieren zijn, zijn ze al meer dan 5000 jaar gedomesticeerd en bekend als huisdier en boerderijdier. Lekker eigenwijs en niet altijd makkelijk te dresseren, maar Manollo heeft alles feilloos in de hand.

Duo Alambria

» Motoract op staaldraad

Duo Alambria acteert hoog boven in de nok van het kerstcircus Oss met een ware doodsverachting en buitengewoon goed gevoel voor balans. Op het strakke koord laten zij hoog in de nok van het circus een indrukwekkende act zien. Neem alvast plaats op het puntje van uw stoel, dan gaat u iets bijzonders beleven. Alleen al deze act is een circusbezoek meer dan waard.

Max Weldy

» Trampoline

Is het een clown, een acrobaat? Een atletische komiek? Wat kun je precies met een duikplank en een zwembad? Geniet van deze hilarische wereldberoemde act. We verklappen verder niets.

Troupe Rockerstars

» Aerial tires

Met reusachtige luchtbanden springt Troupe Rockerstars uit Okraïne door de lucht. Deze acrobaten begonnen hun carrière op de olympische spelen en andere sportwedstrijden en reisden over de hele wereld. Daarna konden ze geen genoeg krijgen van optreden voor publiek en verzonnen deze act. Met driedubbele salto’s en indrukwekkende spierballen. Geniet van deze speciale act.

Milena Oksanen

» Aerial artist

Milena imponeerde op veel prestigieuze circusfestivals met haar bijzondere acts. Deze Finse was op 6-jarige leeftijd niet meer te houden na haar eerste kennismaking met circus. Na heel wat academische circusopleidingen en een trits aan prijzen is zij nu te gast bij Kerstcircus Oss. En daar zijn wij bijzonder trots op.

Duo Alambria

» Hoogdraad

Edy Zuniga

» Clownerie

Ivan Radev

» Jongleur

Yosvany Rodriguez

» Laagdraad

Olifant Bubbels

» Kindervriend en publiekslieveling

Onze circusolifant ‘Bubbels’ is de rode draad in iedere voorstelling. Als publiekslieveling en grote kindervriend presenteren we onze ‘Bubbels’ natuurlijk op grootse wijze. ‘Bubbels’ heeft een eigen lied, ‘Bubbels’ trakteert ons op de pauze, ‘Bubbels’ wil met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’, ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!

Milko

» Spreekstalmeester

Hij stond jarenlang aan de top van de Nederlandse circuswereld. Milko Steijvers is artiest, clown en was tot 2015 directeur van Nederlands Nationaal Circus Herman RENZ. De afgelopen jaren trad Milko vooral op met zijn Vlooiencircus. Op de Parade in Nederland, maar ook in Australië was het Vlooiencircus van Milko een daverend succes. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en wil Milko niets liever dan terug de grote circuspiste in. De piste van Circus Hollandia. Dames en heren wij presenteren u de spreekstalmeester van Circus Hollandia: Milko Steijvers!