Ticketinformatie

Tickets reserveren en afrekenen is heel gemakkelijk. Koop je plaatsbewijzen direct online. Je kunt betalen per iDeal, PayPal, Visa, of Mastercard.

TICKETVERKOOP 2022-2023

De verkoop voor voorstellingen van 2022-2023 is gestart!

INFO VOOR TICKETHOUDERS 2021-2022

Achter de schermen zijn zowel Ticketmaster als andere verkoopkanalen druk bezig om een oplossing voor alle gekochte tickets vorm te geven. Ticketgarantie is van toepassing. In de loop van week 49 ontvangen alle ticketbezitters bericht van het verkoopkanaal waar de tickets gekocht zijn en worden meerdere oplossingen aangeboden. Wij danken u hartelijk voor uw geduld en hopen u in het nieuwe jaar gewoon weer te mogen ontvangen in één van onze Nederlandse Kerstcircussen.

ALTIJD VIA TICKETMASTER

Ticketmaster is de digitale ticketpartner van Kerstcircus Oss. Let er dus op dat je aankoop van plaatsbewijzen altijd via Ticketmaster verloopt. Voorkom dat je teveel betaalt. Lukt het niet om online te reserveren dan is de oorzaak meestal dat de computer een instelling heeft tegen pop-ups of advertenties.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Er lopen diverse acties & aanbiedingen via onze partners zoals Vakantieveilingen, Kruidvat, Eurosparen en Actie van de dag. Je kunt daar vouchers bestellen en deze ALTIJD VOORAF verzilveren via de actie-website met een rechtstreekse link naar Ticketmaster. LEES ALTIJD DE INFORMATIE OP JE VOUCHER.

RESERVEREN NOODZAKELIJK

Let op dat je met een voucher nog geen toegang hebt tot het circus! Reserveren is altijd noodzakelijk, zoals ook op de voucher vermeld staat. Voorkom teleurstellingen wanneer je ons circus bezoekt en op dat moment jouw voorkeursplaatsen niet meer beschikbaar zijn. Op een geldig toegangsbewijs staat altijd een barcode en/of QR-code afgedrukt welke bij de entree wordt gescand.

ROLSTOELTICKETS

Al onze kerstcircussen zijn rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks te doen via telefoonnummer 020 244 0303 en niet via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via 020 244 0303 bent u verzekerd van beschikbaarheid.

VOORSTELLINGSGARANTIE

Unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie!

Bezoekers van NederlandseKerstcircussen.nl kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé grootste familiebelevenis van het jaar! NederlandseKerstcircussen.nl neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een unieke gegarandeerde voorstellingsgarantie. Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien, dan verzekeren wij u van een exclusieve gegarandeerde voucher voor een voorstelling gedurende de eerstvolgende (kerst)editie.

Bovenstaande is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Dus: geen enkele reden meer om het bestellen van de beste tickets uit te stellen! Koop hier direct en zonder zorgen uw kaarten en mis het niet!