Algemene informatie

Onderstaand tref je alle informatie aan waarmee je circusbezoek zo soepel mogelijk zal verlopen. Heb je na het doornemen van onderstaande info toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met NederlandseKerstcircussen.nl.

Kassa

de circuskassa is dagelijks geopend vanaf 21 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 (gesloten op 31 december 2023). Vanaf ca. twee uur voor aanvang van de eerste voorstelling tot een half uur na aanvang van de laatste voorstelling.

Pinnen

Uiteraard is onze circuskassa voorzien van pin-apparatuur om digitaal en contactloos te kunnen afrekenen. Elders in het circus (uitgezonderd de toiletten) kan je alleen afrekenen met gebruik van de circusmunt.

Circusmunt

Als betaalmiddel voor de horeca, kinderattractie(s) en de circusshop maken wij GEEN gebruik van contant geld maar werken we met de circusmunt welke verkrijgbaar is aan onze circuskassa en bij de servicebalie in de foyertent. De circusmunt behoudt de gehele duur van ons verblijf zijn waarde.

Foyer

De sfeervol ingerichte en verwarmde foyertent, voorzien van uitgebreide restauratie/horeca, is tijdens de voorstellingsdagen altijd vanaf 1 uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

Toiletten

De modern uitgeruste toiletgroepen bevinden zich in onze foyertent en zijn tijdens voorstellingsdagen continu toegankelijk.

Attractie

Vast onderdeel van onze kerstbeleving is een vrolijke kinderattractie welke op voorstellingsdagen gezellig zijn rondjes draait in onze foyertent.

Tent

De behaaglijk verwarmde grote circustent opent 30 minuten voor aanvang van de circusvoorstelling. Op aanwijzing van onze gastheren en gastdames mag iedereen dan zijn plaats innemen op de tribune of in de loge.

Show

De duur van de voorstelling is, inclusief pauze én uitbundige finale waar alle kinderen een grote rol in mogen spelen, circa 2½ uur.

Foto's

Fotograferen mag je naar hartenlust in al onze kerstcircussen. Gelieve tijdens de voorstelling geen flitslicht te gebruiken zodat het onze artiesten niet kan hinderen tijdens hun optreden. Hou je fotocamera zeker bij de hand tijdens bijvoorbeeld de ‘meet & greet’ met alle artiesten na afloop of de ‘grand finale’ waar alle kinderen een prominente rol in mogen spelen.

Filmen

Het maken van film- & videobeelden is tijdens de voorstelling niet toegestaan.

Verloren

Ben je tijdens je verblijf in ons circus persoonlijke eigendommen verloren (bijvoorbeeld onder de tribune) meld dit dan bij onze gastheren/gastdames (kruip niet zelf onder de tribune). Dagelijks tot een half uur na de laatste voorstelling kan je verloren voorwerpen terughalen bij onze circuskassa. (het circus en onze directie is niet aansprakelijk te stellen voor schade of verlies aan jouw persoonlijke eigendommen.)

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste circusnieuws, acties en belangrijke informatie die je bezoek nog completer zullen maken meld je zich dan aan voor onze periodieke nieuwsbrief welke je per mail zult ontvangen.