Algemeen

De Nederlandse Kerstcircussen zijn dit jaar verdeeld over vier steden, iedere stad heeft zijn eigen speeldata en -tijden. Kijk op de website van het betreffende kerstcircus voor de actuele showagenda met voorstellingdata en aanvangstijden.

Kerstcircus Oss speelt vanaf vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.

Rolstoelen en kinderwagens

Op last van de brandweer mogen kinderwagens en buggy’s niet mee in de grote tent. Je kunt deze achterlaten op de daarvoor aangewezen plek in de foyer. Denk eraan geen waardevolle spullen achter te laten in de kinderwagen of buggy.

Al onze kerstcircussen zijn rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks te doen via telefoonnummer 0900-1330 en niet via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via 0900-1330 ben je verzekerd van beschikbaarheid.

Let op! Rolstoelplaatsen reserveren na het aankopen van je tickets brengt extra kosten met zich mee.

Rolstoelen kunnen alleen in het rolstoelvak in de loge worden geplaatst, niet op de tribune. We zorgen ervoor dat er altijd één begeleider bij de bezoeker in een rolstoel zit. Reserveringen op basis van beschikbaarheid uitsluitend telefonisch via 0900-1330.

Ticketverkoop

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via 0900-1330.

De e-mail bevestiging die je hebt ontvangen na het bestellen van de tickets bevat een link. Deze link kan gebruikt worden om de bestelde tickets opnieuw op te vragen en uit te printen.

Ja dat kan. De kassa is vanaf 21 december dagelijks geopend van twee uur voor aanvang van de eerste voorstelling, tot een half uur na aanvang van de laatste voorstelling. Er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren je om je kaarten vooraf te reserveren, zodat je zeker bent van je entreebewijs voor de show op de door jou gewenste datum en tijd.

Ja. Je kunt zowel aan de circuskassa als in de foyertent pinnen.

Je kunt de kaarten online aanschaffen via de ticketpagina op onze website.

De kaartverkoop verloopt via de ticketservice van Eventim. Voor vragen omtrent reeds gekochte entreebewijzen kan je uitsluitend terecht bij de ticketservice via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Parkeren

Vanaf Station Oss kan je met buslijnen 296 (richting Megen W. Kippstraat) en 262 (richting Maren-Kessel Kerkplein) uitstappen bij bushalte Hertogensingel, vanwaar je binnen ca. 10 minuten lopen bij het Kerstcircus Oss zult aankomen.

Je kunt parkeren vlak naast het circus, op het parkeerterrein van de Rusheuvel (Rusheuvelstraat). De postcode is 5346 JH Oss.

Je vindt Kerstcircus Oss op de Rusheuvel, aan de Rusheuvlestraat, in Oss.

De voorstelling

Het tentencomplex is altijd comfortabel verwarmd, extra warm aankleden is niet nodig.

Nee. Circus is een openbare gelegenheid en is een evenement met kinderen. We proberen het gehele terrein zoveel mogelijk rookvrij te houden.

Je kunt onze persafdeling vragen om een accreditatie via info@nederlandsekerstcircussen.nl.

Fotograferen mag mits je geen gebruik maakt van de flits, i.v.m. de veiligheid van onze artiesten. Filmen is in verband met auteursrechten niet toegestaan. Ook gezien de AVG-wetgeving verzoeken we je ‘voorzichtig’ te zijn met het (onbewust) filmen van derden in bijvoorbeeld de foyertent of bij de kinderboerderij in de voortent.

De voorstelling duurt ruim twee uur met halverwege een pauze.

Zolang het 2-jarige kind op schoot zit en geen eigen plaats inneemt hoef je er niet voor te betalen.

Een uur (60 minuten) voor aanvang van de voorstelling is de foyertent reeds geopend voor het publiek. Je kunt een half uur (30 minuten) voor aanvang van de voorstelling je plaats innemen in de grote circustent. Kom op tijd, zeker wanneer je met een groep graag bij elkaar wil zitten.

Ca. 30 minuten voor aanvang van de show kan je je zitplaatsen innemen. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Ga dan op tijd naar binnen!