Algemeen

De Nederlandse Kerstcircussen zijn dit jaar verdeeld over vijf steden, iedere stad heeft zijn eigen speeldata en –tijden. Kijk op de website van het betreffende kerstcircus voor de actuele showagenda met voorstellingdata en aanvangstijden.

Kerstcircus Oss speelt vanaf vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023.

Om een voorstelling te bezoeken heeft u een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. Daardoor kunnen we 1,5 meter afstand in het circuscomplex loslaten. Een mondkapje is niet meer verplicht. Het is uw eigen vrije keuze deze wel of niet te dragen. Houd rekening met elkaar en weet dat velen er prijs op stellen om gepaste afstand tot elkaar te bewaren.
Bij aankomst bij het circus scannen wij eerst uw coronacheck-app en daarna uw tickets. Houd beide daarom al vroegtijdig bij de hand, om opstopping bij de entree te voorkomen. Dank voor uw begrip en medewerking. Mocht er in deze regels iets veranderen dan houden wij u uiteraard op de hoogte.

Rolstoelen en kinderwagens

Op last van de brandweer mogen kinderwagens en buggy’s niet mee in de grote tent. U kunt deze achterlaten op de daarvoor aangewezen plek in de foyer. Denkt u eraan geen waardevolle spullen achter te laten in de kinderwagen of buggy.

Al onze kerstcircussen zijn rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks te doen via telefoonnummer 020 244 0303 en niet via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via 020 244 0303 bent u verzekerd van beschikbaarheid.

Let op! Rolstoelplaatsen reserveren na het aankopen van uw tickets brengt extra kosten met zich mee.

Rolstoelen kunnen alleen in het rolstoelvak in de loge worden geplaatst, niet op de tribune. We zorgen ervoor dat er altijd één begeleider bij de bezoeker in een rolstoel zit. Reserveringen op basis van beschikbaarheid uitsluitend telefonisch via 020 244 0303.

Ticketverkoop

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Ticketmaster via 0900-3001255.

De e-mail bevestiging die u heeft ontvangen na het bestellen van de tickets bevat een link. Deze link kan gebruikt worden om de bestelde tickets opnieuw op te vragen en uit te printen.

Ja dat kan. De kassa is vanaf zaterdag 17 december dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur en tijdens voorstellingsdagen tot een half uur nadat de laatste show begonnen is. Er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren u om uw kaarten vooraf te reserveren, zodat u zeker bent van uw entreebewijs voor de show op de door u gewenste datum en tijd.

Ja. U kunt zowel aan de circuskassa als in de foyertent pinnen.

U kunt de kaarten online aanschaffen via de ticketpagina op onze website.

De kaartverkoop verloopt via de ticketservice van Ticketmaster. Voor vragen omtrent reeds gekochte entreebewijzen kunt u uitsluitend terecht bij de ticketservice via telefoonnummer 0900-3001255.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Ticketmaster via telefoonnummer 0900-3001255.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Ticketmaster via telefoonnummer 0900-3001255.

Parkeren

Vanaf Station Oss kunt u met buslijnen 296 (richting Megen W. Kippstraat) en 262 (richting Maren-Kessel Kerkplein) uitstappen bij bushalte Hertogensingel, vanwaar u binnen ca. 10 minuten lopen bij het Kerstcircus Oss zult aankomen.

U kunt parkeren vlak naast het circus, op het parkeerterrein van de Rusheuvel (Rusheuvelstraat). De postcode is 5346 JH Oss.

U vindt Kerstcircus Oss op de Rusheuvel, aan de Rusheuvlestraat, in Oss.

De voorstelling

Het tentencomplex is altijd comfortabel verwarmd, extra warm aankleden is niet nodig.

Nee. Circus is een openbare gelegenheid en is een evenement met kinderen. We proberen het gehele terrein zoveel mogelijk rookvrij te houden.

U kunt onze persafdeling vragen om een accreditatie via info@nederlandsekerstcircussen.nl.

Fotograferen mag mits u geen gebruik maakt van de flits, i.v.m. de veiligheid van onze artiesten. Filmen is in verband met auteursrechten niet toegestaan. Ook gezien de AVG-wetgeving verzoeken we u ‘voorzichtig’ te zijn met het (onbewust) filmen van derden in bijvoorbeeld de foyertent of bij de kinderboerderij in de voortent.

Ja, we beschikken over een ruim invalidetoilet.

De voorstelling duurt ruim twee uur met halverwege een pauze.

Zolang het 2-jarige kind op schoot zit en geen eigen plaats inneemt hoeft u er niet voor te betalen.

Een uur (60 minuten) voor aanvang van de voorstelling is de foyertent reeds geopend voor het publiek. U kunt een half uur (30 minuten) voor aanvang van de voorstelling uw plaats innemen in de grote circustent. Kom op tijd, zeker wanneer u met een groep graag bij elkaar wil zitten.

Ca. 30 minuten voor aanvang van de show kunt u uw zitplaatsen innemen. Wilt u met een grote groep bij elkaar zitten? Ga dan op tijd naar binnen!

Kinderboerderij

De kinderboerderij wordt opgebouwd vanaf zaterdag 17 december 2022 en is iedere dag gratis te bezoeken. Op oudjaarsavond worden de dieren voor hun eigen veiligheid teruggehaald naar de voor hen vertrouwde woonomgeving. Vanaf 1 januari zijn de dieren weer terug bij het circus.