Artiesten en acts Kerstcircus Haarlem

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert de spectaculaire show van het Haarlems Kerstcircus 2022-2023.

Hans Klok

» Illusionist en spreekstalmeester

Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist. HANS KLOK zal het circuspubliek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn programma. Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de publiekslieveling van heel Nederland. Rond deze topper hebben wij een boeiende en spectaculaire show neergezet waar nog lang over zal worden nagepraat.

Kevin Chaves

» Rolarola op de motor

De jonge getalenteerde circusartiest Kevin Chavez uit Portugal brengt met zijn spectaculaire Rola-Rola act balans en souplesse naar Kerstcircus Haarlem. Deze balanceer-expert zoekt zijn de grenzen steeds hogerop. Op zijn glimmende motor balanceert hij hoog boven de circuspiste. Je houdt het niet voor mogelijk hoe hij zich staande houdt op een wankele opgestapelde kubussen en kokers.

Angelo de Clown

» Clownerie en reprises

Angelo Chavez is een echte traditionele clown die de grappigste dingen verzint. Hij doet soms zijn best om trucjes te laten slagen, maar o wee, dat mislukt natuurlijk op onverwachte wijze. Diverse dolkomische acts waarbij je weer eens ouderwets kunt lachen.

Erica

» Tissu

Erica Chavez brengt een romantische act in de tissu oftewel de zijden doeken. Bijzondere luchtacrobatiek om van te genieten.

Skating Chaves

» Rollerskateact

Het Duo Chaves brengt een rollerskate act die spectaculair om te zien. Opnieuw een Haarlemse act vol snelheid met indrukwekkende nekspins. Het duo imponeert de toeschouwers en trotseert de zwaartekracht dankzij duizelingwekkend tempo in totale balans.

Kevinski

» Komiek

De Pools/Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent die als tegenspeler van Hans Klok schittert in de show. En wij mogen van geluk spreken dat wij hem hebben kunnen boeken: dit jonge Nederlandse talent staat namelijk al sinds 2015 in het artiestenbestand van Cirque du Soleil!

Mustafa Danguir

» Hoogdraad

Hoog in de nok van de tent, op het strakgespannen draad presenteert Mustafa Danguir met maar liefst acht man sterk kunsten die werkelijk adembenemend zijn. Onder andere een menselijke piramide draaien deze waaghalzen de hand niet voor om. Balans in optima forma.

Andrey Vovk

» Power Juggler Tires

Hij is sterk, hij is stoer, deze man rockt en zal de tent op zijn kop zetten. Met al zijn kracht spint, gooit en jongleert hij met gigantische autobanden, zowel aan kettingen als los. Een traditionele act in een ultramoderne jas. Uit Oekraïne: Andrey Vovk.

Mustafa Danguir Troupe

» Dubbel Rad des Doods

Wie wel eens in een groot circus is geweest heeft vast al eens van een Rad des Doods gehoord. Kerstcircus Haarlem zou Kerstcircus Haarlem niet zijn wanneer wij het niet nét iets groter aan zouden pakken. De Mustafa Danguir Troupe presenteert je een dubbel Rad des Doods, met maar liefst acht man! Stunts en huiveringwekkende kapriolen, niets is hen te gek. Met gepaste trots presenteren wij deze wereldwijde top act: de Mustafa Danguir Troupe.

Rafael Gil

» Jongleur

Een charismatische tempo jongleur met Zuid-Amerikaans temperament. Deze jonge Mexicaan jongleert met keulen, hoeden en ballen. En dat in een razend tempo. Laat je verbazen en swing mee op de opzwepende Zuid-Amerikaanse muziek.

Harold Verwoert

» Presentator en entertainer

Presentator en entertainer in hart en nieren. Komt hij je bekend voor? Onder andere op televisie heeft Harold al heel wat programma’s gepresenteerd. Hij zal de show in Kerstcircus Haarlem samen met Hans Klok gaan leiden. Een waar dream team!