Artiesten en acts Kerstcircus Haarlem

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Haarlems Kerstcircus 2021-2022.

Hans Klok

» Illlusionist en spreekstalmeester

Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist. HANS KLOK zal het circuspubliek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn programma. Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de publiekslieveling van heel Nederland. Rond deze topper hebben wij een boeiende en spectaculaire show neergezet waar nog lang over zal worden nagepraat.

Rudolf Janecek

» Tempojongleur

Rudolf Janecek verbrak in 2016 het record snelste jongleur van de wereld en kreeg een vermelding in het Guiness book of records. Na Cirque de Soleil zal hij het publiek in Haarlem weten te imponeren met zijn supersnelle jongleeract.

Kevin Chaves

» Rolarola op de motor

De jonge getalenteerde circusartiest Kevin Chavez uit Portugal brengt met zijn spectaculaire Rola-Rola act balans en souplesse naar Kerstcircus Haarlem. Deze balanceer-expert zoekt zijn de grenzen steeds hogerop. Op zijn glimmende motor balanceert hij hoog boven de circuspiste. Je houdt het niet voor mogelijk hoe hij zich staande houdt op een wankele opgestapelde kubussen en kokers.

Angelo Chaves

» Clownerie en reprises

Angelo Chavez is een echte traditionele clown die de grappigste dingen verzint. Hij doet soms zijn best om trucjes te laten slagen, maar o wee, dat mislukt natuurlijk op onverwachte wijze. Diverse dolkomische acts waarbij je weer eens ouderwets kunt lachen.

Erica Chaves

» Tissu

Erica Chavez brengt een romantische act in de tissu oftewel de zijden doeken. Bijzondere luchtacrobatiek om van te genieten.

Duo Chaves

» Rollerskateact

Het Duo Chaves brengt een rollerskate act die spectaculair om te zien. Opnieuw een Haarlemse act vol snelheid met indrukwekkende nekspins. Het duo imponeert de toeschouwers en trotseert de zwaartekracht dankzij duizelingwekkend tempo in totale balans.

Alex en Romy Jostmann

» Komische act met koningspoedels

Alex en Romy Jostmann presenteren een top act met koningspoedels waarin de focus ligt op het plezier van de honden. Juist dit aspect is de reden dat deze act dit jaar te zien is in Kerstcircus Haarlem. Het plezier van de dieren en het dierenwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel. De poedels van Jostmann zijn niet alleen schattige mode-accessoires, poedels zijn van alle hondensoorten de slimste honden. Koningspoedels zijn van nature ware clowns en dat is altijd lachen geblazen. Romy en Alex waren in oktober nog prijswinnaars op het Festival Latina in Italië. Geniet van deze geweldig leuke act.

Peres Brothers

» Rad des doods

Het Rad des Doods, de naam zegt het al. Een act die wordt uitgevoerd met ware doodsverachting. Een act waarbij de zenuwen door je lijf gieren. Deze Peres Brothers moeten toch een buitengewoon gevoel voor balans hebben om hier levend vanaf te komen.

Peres Brothers

» Motorglobe

Stoere onverschrokken motorrijders in leren pakken wagen hun leven in een bloedstollende act in de Globe of Death. Ga maar alvast op het puntje van je stoel zitten, want het blijft altijd reuze spannend zoals deze motorrijders in een hele kleine ruimte in duizelingwekkende snelheid langs elkaar heen razen.

Olifant Bubbels

» Kindervriend en publiekslieveling

Onze circusolifant ‘Bubbels’ is de rode draad in iedere voorstelling. Als publiekslieveling en grote kindervriend presenteren we onze ‘Bubbels’ natuurlijk op grootse wijze. ‘Bubbels’ heeft een eigen lied, ‘Bubbels’ trakteert ons op de pauze, ‘Bubbels’ wil met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’, ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!

Robert Ronday

» Gastheer en spreekstalmeester

Kerstcircus Haarlem zou Kerstcircus Haarlem niet zijn zonder good old spreekstalmeester Robert Ronday. Natuurlijk zijn wij er bijzonder trots op dat hij weer onderdeel wil zijn van onze productie in Haarlem. Met zijn jarenlange circuservaring de vertrouwde productieleider van Kerstcircus Haarlem. Als gastheer brengt hij rust en harmonie en in de circuspiste leidt hij het publiek door ons prachtige programma.