Artiesten en acts Kerstcircus Haarlem

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert de spectaculaire show van het Haarlems Kerstcircus 2023.

Programmawijzigingen voorbehouden.

Angels Inc

» Illusies

Kerstcircus Haarlem is er bijzonder trots op om de beroemde Angels Inc. te presenteren. Deze groep bestaat uit vier classy dames van Nederlandse afkomst die hun magische talenten laten zien in combinatie met een strakke choreografie. Al 12 jaar lang treedt de groep, onder de professionele leiding van wereldberoemde en meervoudig bekroonde illusioniste Sittah Koene, tevens voormalig partner van Hans Klok, op in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en Groot-Brittannië waar deze dames in de halve finale bij Britain’s Got Talent (2019) een staande ovatie in ontvangst namen.

Vier chique stijlvolle dames presenteren onbevreesd en supersnel hun magische illusies. In Nederland braken deze pupillen van illusioniste en choreografe Sittah door bij de televisieshow van Gerstanowitz. Ook internationaal viel dit op, want ze werden uitgenodigd voor de TV-show Le Plus Grand Cabaret du Monde in Frankrijk. Daarna volgt een lange lijst van optredens op tv en evenementen. Ga allemaal op het puntje van de stoel zitten om hier niets van te hoeven missen.

Giordan Alessandrini

» Handstand acrobatiek

Pit! Dat is wat zijn act vanaf begin tot eind uitstraalt. Vanaf zijn openingstruc tot zijn “grande finale” weet Giordan zijn publiek te verbazen door handstanden op allerlei bijzondere manieren te presenteren. Een mooie, traditionele circusact naar een geheel nieuw en hoog niveau gebracht door onze Giordan Alessandrini.

Royal Show of the Dancing Water

» Watershow

Het was groots, het was uniek en het was spectaculair. De vorige editie van Kerstcircus Haarlem was er één welke niet snel geëvenaard zal worden. En tóch durven wij met trots bekend te maken dat het ons is gelukt… De 30e editie van Kerstcircus Haarlem wordt er wederom één waar nog lang over nagepraat zal worden! Alleen de top van de top, de crème de la crème uit de showbizz is goed genoeg en wij hebben ze weten binnen te halen. Een geheel nieuwe show welke je ruim twee uur lang op het puntje van je stoel zal houden. En… het geheel zal worden begeleid door het grootste en meest spectaculaire waterspektakel van Europa. Met ruim 100.000 liter water per show in de circuspiste zijn wij wederom uniek te noemen Ditmaal niet alleen in de regio, maar in heel Europa!

Emilion Delbosq

» Clownerie

Als telg van een beroemde circusfamilie heeft clown Emil al door heel wat landen gereisd. Hij weet waar het publiek van houdt en zal u dan ook gegarandeerd laten schateren van het lachen tijdens zijn hilarische intermetto’s

Ivan Radev

» Jongleur

Je hebt jongleurs, je hebt profvoetballers en je hebt Ivan Radev. Met zijn voetbaljonglage zet hij de Haarlemse tent absoluut op zijn kop!

Martyn Chabri

» Illusies en muziek

Dames opgelet: zó kan het dus ook. Martyn verwisselt haar kleding in een oogwenk, het is ongelooflijk. Ze is niet alleen razendsnel, maar ook zeer muzikaal. Heren: geef de dames even de tijd om dit onder de knie te krijgen…

Steve Alessandrini

» Verticale mast

Paaldansen, op een niveau wat je niet snel zult tegenkomen. Steve heeft zo ongelooflijk veel kracht in zijn lichaam en dat weet hij om te zetten naar een prachtig, elegant en betoverende act.

Li Ling

» Waterbowl Contortie

Contortioniste/slangenvouw Li Ling uit Haarlem van het internationale acrobaten gezelschap Corpus Acrobatics uit Halfweg presenteert een unieke stijlvolle act in een enorme viskom, waarbij het water een vitaal element van het leven is. U zult zich afvragen: is zij een mens of of een vis zonder ledematen in dit waterspektakel.

Suellen Sforzi

» Contorsioniste

Een aloude act in het circus is toch wel het “slangenmens” ofwel: contorsionisme. De act van Suellen Sforzi is beeldschoon, elegant, poëtisch en eigenlijk bijna onmogelijk…

Marco Lorador

» Lasershow

Marco Lorador is een wereldberoemde circusartiest die jarenlang verbonden was aan Cirque du Soleil als handstand acrobaat. In Haarlem vertoont hij zijn kunsten als Laserman: hij verbuigt lichtstralen en geeft een indrukwekkende lasershow. Zijn kwaliteit is uniek, daarom hoort hij in Kerstcircus Haarlem. Aanschouw en geniet van zijn lichtspel.

Ross Walters

» Diabolo

Weet u nog, vroeger op het schoolplein? De diabolo’s dansend op een touwtje. Ross had daar dus een groot talent voor en heeft inmiddels de kunt van de diabolo naar een hoog niveau getild. Zó hoog, dat wij er trots op zijn hem tijdens het 30e jaar van Kerstcircus Haarlem te mogen verwelkomen in onze circuspiste!

Miss Chloe Jayne

» Haarhangen

Trapeze, vertikaal koord, doeken, allemaal prachtig en sierlijke acts in de lucht. Chloe Jayne vond echter dat een aloude circustraditie te weinig voorkomt en is inmiddels uniek in haar soort. Nog slechts enkelen ter wereld voeren deze act op, wij zijn er bijzonder trots op dat Chloe Jayne bij ons in Kerstcircus Haarlem zal zijn. Aan haar haren wordt zij hoog onder de nok van de circustent gehesen, waar zij met de diverse elementen en gevaar voor eigen leven haar haarhang-act zal presenteren.