Algemeen

De Nederlandse Kerstcircussen zijn dit jaar verdeeld over vier steden, iedere stad heeft zijn eigen speeldata en -tijden. Kijk op de website van het betreffende kerstcircus voor de actuele showagenda met voorstellingdata en aanvangstijden.

Kerstcircus Haarlem speelt dit jaar vanaf vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.

Rolstoelen en kinderwagens

Op last van de brandweer mogen kinderwagens en buggy’s niet mee in de grote tent. Je kan deze achterlaten op de daarvoor aangewezen plek in de foyer. Denk eraan geen waardevolle spullen achter te laten in de kinderwagen of buggy.

Al onze kerstcircussen zijn rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks te doen via telefoonnummer 0900-1330 en niet via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via 0900-1330 ben je verzekerd van beschikbaarheid.

Let op! Rolstoelplaatsen reserveren na het aankopen van je tickets brengt extra kosten met zich mee.

Rolstoelen kunnen alleen in het rolstoelvak in de loge worden geplaatst, niet op de tribune. We zorgen ervoor dat er altijd één begeleider bij de bezoeker in een rolstoel zit. Reserveringen op basis van beschikbaarheid uitsluitend telefonisch via 0900-1330.

Ticketverkoop

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via 0900-1330.

De e-mail bevestiging die je heeft ontvangen na het bestellen van de tickets bevat een link. Deze link kan gebruikt worden om de bestelde tickets opnieuw op te vragen en uit te printen.

Ja dat kan. De kassa is vanaf 21 december dagelijks geopend van twee uur voor aanvang van de eerste voorstelling, tot een half uur na aanvang van de laatste voorstelling. Er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren je om je kaarten vooraf te reserveren, zodat je zeker bent van je entreebewijs voor de show op de door jou gewenste datum en tijd.

Ja. Zowel aan de kassa als in de foyertent kan je pinnen.

Je kan de kaarten online aanschaffen via de ticketpagina op onze website.

De kaartverkoop verloopt via de ticketservice van Eventim. Voor vragen omtrent reeds gekochte entreebewijzen kan je uitsluitend terecht bij de ticketservice via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Parkeren

Ja, je kunt hier komen met de bus: Connexxion. Het duurt 12 minuten met de bus vanaf station Haarlem, bus 346 richting Station Zuid Amsterdam, bus 356 richting Bijlmer ArenA Amsterdam of bus 80 richting Zandvoort via Haarlem.

Net als in heel Haarlem is de parkeerruimte in het Reinaldapark schaars. Kom daarom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Indien je toch met de auto komt, kom dan ruim op tijd. Het is niet toegestaan om je auto op het gras te parkeren. Indien de parkeerplaats vol is, kan je uitwijken naar het pad bij de moskee (route Minaretstraat 1) of naar de Leonard Springerlaan. Beide alternatieve parkeerlocaties zijn op loopafstand van het circus.

Op alle toegangswegen naar het circus zijn gelde tekstborden geplaatst. Volg die adviezen op want Handhaving controleert streng en gaat over tot het uitschrijven van boetes. Bij het Kerstcircus zelf is geen parkeergelegenheid. Wij adviseren u om te parkeren op de volgende nabij het circus gelegen locaties.

  • Kennemer Gasthuis – Locatie Zuid
    Boerhaavelaan 22. 2035 RC.
  • Nabij Hotel Van der Valk
    Toekanweg
  • Winkelhart Schalkwijk
    Floridaplein, 2037AK

Onze shows moeten op tijd van start, wij kunnen niet op laatkomers wachten. Kom daarom op tijd want u moet een stukje lopen.

De 29ste editie van Kerstcircus Haarlem wordt gehouden in het prachtige Burgemeester Reinaldapark. Adres voor je navigatie:  Reinaldapad, 2033 SX, Haarlem.

De voorstelling

Het tentencomplex is altijd comfortabel verwarmd, extra warm aankleden is niet nodig.

Nee. Circus is een openbare gelegenheid en is een evenement met kinderen. We proberen het gehele terrein zoveel mogelijk rookvrij te houden.

Je kunt onze persafdeling vragen om een accreditatie via info@nederlandsekerstcircussen.nl.

Fotograferen mag mits je geen gebruik maakt van de flits, i.v.m. de veiligheid van onze artiesten. Filmen is in verband met auteursrechten niet toegestaan. Ook gezien de AVG-wetgeving verzoeken we je ‘voorzichtig’ te zijn met het (onbewust) filmen van derden.

De voorstelling duurt ruim twee uur met halverwege een pauze.

Zolang het 2-jarige kind op schoot zit en geen eigen plaats inneemt hoef je er niet voor te betalen.

Een uur (60 minuten) voor aanvang van de voorstelling is de foyertent reeds geopend voor het publiek. Je kunt een half uur (30 minuten) voor aanvang van de voorstelling je plaats innemen in de grote circustent. Kom op tijd, zeker wanneer je met een groep graag bij elkaar wil zitten.

Ca. 30 minuten voor aanvang van de show kan je je zitplaatsen innemen. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Ga dan op tijd naar binnen!