Arrangementen voor BSO en NSO

Kinderen van buitenschoolse – en naschoolse opvang kunnen komende kerstvakantie weer genieten van de speciale kinderarrangementen tijdens onze kerstcircussen.

Jaarlijks ontvangen we bijzonder enthousiaste reacties op deze arrangementen. Uiteraard zijn we daar heel blij mee, want de jeugd heeft de toekomst! Met succes bieden de Kerstcircussen van Duursma Groep Events de laatste jaren speciale arrangementen voor BSO’s en NSO’s om in de kerstvakantie een bezoek te brengen aan onze circussen. Dat kan voor een bijzonder gunstige toegangsprijs omwille van de groepskorting die wij bieden.

Met deze organisaties spreken we af dat de kinderen, allemaal herkenbaar aan dezelfde hesjes, naar het circus komen. Ook het toiletbezoek is bij de entreeprijs inbegrepen.

In de voorgaande jaren is al door tientallen buitenschoolse opvangorganisaties gebruik gemaakt van onze speciale aanbiedingen en daarom continueren wij onze mogelijkheden tot groepskorting ook komend seizoen.

Wil je hier meer over weten kan je een email sturen naar rianne@duursmagroep.nl of bellen naar 06-25567381.

Kinderfeestjes

Deze verjaardag vergeten jullie nooit meer. Jij bent deze dag onze held of heldin!

Hieperdepiep Hoera Kom jij je verjaardag vieren in ons circus?

Natuurlijk zitten jullie vooraan tijdens de adembenemende voorstelling, maar ook een ‘Meet & Greet’ met één van onze internationale clowns of Olifant Bubbels, onze huis-mascotte, gaan we voor je regelen.

Voor de jarige is er natuurlijk een cadeautje uit onze circusshop en daarnaast ook nog een uniek programmaboekje, voorzien van alle handtekeningen van onze artiesten. En ook een ritje met z’n allen in de speciale kinderattractie, opgesteld in onze sfeervol ingerichte foyertent, mag natuurlijk niet ontbreken.

Geen feestje zonder eten & drinken. In de horeca van onze circussen staat er voor de kinderen een tafel vol lekkers klaar: kinderchampagne, chips, popcorn, suikerspin, kortom alle verwennerijen die bij een circusbezoek horen.

Vier je (kinder)feestje bij ons in het circus en je hebt geen kind meer aan ze!

Uiteraard ben je als ouder hierbij van harte welkom.

Je kan je kinderfeestjes aanmelden bij rianne@duursmagroep.nl of bellen naar 06-25567381.

VIP-arrangementen

Heb je iets heel speciaals te vieren of wil je dit keer echt een onvergetelijk moment beleven? Wij bieden je een uniek kijkje achter de schermen. We ontvangen je met een glas bubbels en een lekkere versnapering, die in de pauze klaarstaat in onze VIP Lounge. En natuurlijk zijn voor u, als onze V.I.P.– gast, de allerbeste stoelen gereserveerd.

Je kunt nu het circus nog intensiever beleven. Nooit eerder stond je zo dichtbij de artiesten. Verbazing, humor, spanning en elegantie vliegen recht voor je neus aan je voorbij. En dit alles na een unieke en exclusieve rondleiding achter de schermen. Welkom in de internationale wereld van glitter en glamour.

Maar wat gebeurt en nou echt achter dat mooie pistedoek? Hoe en met hoeveel personen wordt er gewerkt aan één show? En wie weet kom je wel een artiest tegen, want voorbereiden gebeurt vaak achter de schermen…

Iedereen die van het circusbezoek een koninklijk bezoek wil maken, ontvangen we natuurlijk met alle klasse die daarbij hoort. En uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Naast de vele foto’s die je zelf al maakt, bieden we je een programmaboek en een leuke attentie aan. Die zullen je nog lang herinneren aan deze onvergetelijke ervaring.

Reserveert ruim van tevoren, zodat je zeker bent van je exclusieve VIP-arrangement via rianne@duursmagroep.nl of 06-25567381.