Algemene informatie

Onderstaand treft u alle informatie aan waarmee uw circusbezoek zo soepel mogelijk zal verlopen. Heeft u na het doornemen van onderstaande info toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met NederlandseKerstcircussen.nl.

Kassa

De circuskassa is dagelijks geopend vanaf zaterdag 18 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 (gesloten op 31 december 2021) vanaf 10:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur (of een half uur na afloop van de laatste voorstelling).

Pinnen

Uiteraard zijn al onze verkooppunten voorzien van pin-apparatuur om elektronisch te kunnen afrekenen. Als betaalmiddel voor de horeca, attractie(s) en de circuswinkel maken wij GEEN gebruik van contactgeld maar werken we met de circusmunt welke verkrijgbaar is aan onze circuskassa en bij de servicebalie in de foyertent. De circusmunt behoudt de gehele duur van ons verblijf (tijdens de kerstvakantie) zijn waarde.

Boerderij

Dieren en circus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze kinderboerderij in de voortent is dagelijks GRATIS te bezoeken vanaf zaterdag 18 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 (gesloten op 31 december 2021). Tijdens de openingsuren van de circuskassa is ook de kinderboerderij geopend. U vindt hier een grote verscheidenheid aan dieren en kleinvee met een hoog aai- en knuffelgehalte.

Foyer

De sfeervol ingerichte en verwarmde foyertent, voorzien van uitgebreide restauratie/horeca, is tijdens de voorstellingsdagen altijd vanaf 1 uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

Toiletten

De modern uitgeruste toiletgroepen & invalidetoilet bevinden zich in onze foyertent en zijn tijdens voorstellingsdagen continu toegankelijk.

Attractie

Vast onderdeel van onze kerstbeleving is een vrolijke kinderattractie welke op voorstellingsdagen gezellig zijn rondjes draait in onze foyertent.

Tent

De behaaglijk verwarmde grote circustent opent 30 minuten voor aanvang van de circusvoorstelling. Op aanwijzing van onze gastheren en gastdames mag iedereen dan zijn plaats innemen op de tribune of in de loge.

Show

De duur van de voorstelling is, inclusief pauze én uitbundige finale waar alle kinderen een grote rol in mogen spelen, circa 2½ uur.

Foto's

Fotograferen mag u naar hartenlust in al onze Kerstcircussen. Gelieve tijdens de voorstelling geen flitslicht te gebruiken zodat het onze artiesten niet kan hinderen tijdens hun optreden. Hou uw fotocamera zeker bij de hand tijdens bijvoorbeeld de ‘meet & greet’ met alle artiesten na afloop of de ‘grand finale’ waar alle kinderen een prominente rol in mogen spelen.

Filmen

Het maken van film- & videobeelden is tijdens de voorstelling niet toegestaan.

Verloren

Bent u tijdens uw verblijf in ons circus persoonlijke eigendommen verloren (bijvoorbeeld onder de tribune) meld dit dan bij onze gastheren/gastdames (kruip niet zelf onder de tribune). Dagelijks tot een half uur na de laatste voorstelling kunt u verloren voorwerpen terughalen bij onze circuskassa. (het circus en onze directie is niet aansprakelijk te stellen voor schade of verlies aan uw persoonlijke eigendommen.)

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste circusnieuws, acties en belangrijke informatie die uw bezoek nog completer zullen maken meldt u zich dan aan voor onze periodieke nieuwsbrief welke u per mail zult ontvangen.