Artiesten en acts Kerstcircus Enschede

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u de spectaculaire show van het Kerstcircus Enschede 2023.

Hans Klok

» Illusionen

Met trots presenteren wij ’s werelds snelste illusionist. Niemand minder dan HANS KLOK zal het circuspubliek betoveren! Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show. Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de publiekslieveling van heel Nederland. Een absoluut spektakel waar nog lang over zal worden nagepraat!

Rafael Gil

» Jongleur

Een charismatische tempojongleur met Zuid-Amerikaans temperament. In de grootste shows heeft dit talent al gestaan en wij zijn trots hem in onze show te mogen ontvangen. Laat je verbazen door zijn ongekende hand-oog coördinatie en klap heerlijk mee op de Zuid-Amerikaanse muziek.

Kevinski

» Clownerie

De Pools/Nederlandse artiest Kevinski is een bijzonder veelbelovend talent die als tegenspeler van Hans Klok schittert in de show. En wij mogen van geluk spreken dat wij hem hebben kunnen boeken: dit jonge Nederlandse talent staat namelijk al sinds 2015 in het artiestenbestand van Cirque du Soleil

Lajos Nagy

» Bordenact

Geen ballet wat door de circuspiste danst, maar de borden van Lajos! Lajos laat wel 10 borden tegelijk “dansen”, maar om ze alle 10 in de gaten te kunnen houden heeft hij natuurlijk wel de hulp nodig van het publiek!

Angelika Varga

» Whip Cracking

Deze dame is er geen om zonder handschoentjes aan te pakken. Met haar zweep weet zij alles tot op de millimeter precies te raken. Houd de pasta vast in je handen en met Angelika heb je geen mes meer nodig! Uniek op haar gebied, één van de weinigen in Europa en met trots kunnen wij haar aan ons hooggeëerde publiek presenteren.

Yosvany Rodriquez

» Laagdraad

Voetjes van de vloer en gooi die heupen los! Yosvany rent, danst en springt over het strakgespannen draad alsof het niets is! Wij houden ons adem in wanneer hij zijn laatste truc aan u presenteert… als dat maar goed gaat!

Duo Ilusión

» Strapaten

Vertrouwen, de basis van iedere relatie. Maar vooral wanneer je als liefdeskoppel op elkaar bent aangewezen en hoog onder de nok van de circustent “vliegt”. Deze act draait om liefde en kracht. Laat je meeslepen in het romantische verhaal wat zich bovenin de circustent afspeelt.

Moises Peres troupe

» Motorglobe

Deze groep motorrijders zijn voor de Duvel niet bang. Zeven man op ronkende motoren door een stalen kogel. Of het wel past? Het zorgt in ieder geval voor absolute sensatie, de Moises Peres Troupe.