Gebeurtenis avondshow 4 januari 2023

Helaas is de avondshow van 4 januari 2023 niet goed verlopen en was u mogelijk getuige van een ongeluk. De gevallen artiest krijgt alle hulp die nu nodig is en onze crew leeft mee, net zoals u, ons hartverwarmende publiek.

Hartelijk dank daarvoor: uw steunbetuigingen geven wij door. De artiest is gelukkig bij bewustzijn en wordt momenteel onderzocht. Zodra wij meer weten, laten wij u dat weten.

Wij kunnen ons voorstellen dat u geschrokken bent: schroom niet daarvoor hulp te zoeken bij bijvoorbeeld uw huisarts of slachtofferhulp. Het is belangrijk om niet te blijven rondlopen met nare beelden.

Alle aandacht gaat nu naar onze collega.

Dit risico hoort bij het circus. Toch bieden wij onze oprechte excuses aan voor deze nare gebeurtenis waar u mogelijk helaas getuige van was.

De shows van de komende dagen gaan gewoon volgens planning door.

Met vriendelijke groet en dank voor uw begrip.
Directie, artiesten en medewerkers Kerstcircus Haarlem.


UPDATE 4 jan. 23.37 uur: Onze artiest is aanspreekbaar en buiten levensgevaar. Hij heeft veel pijnstilling nodig en wordt nog nader onderzocht op breuken en/of inwendig letsel. Er is rust nodig om de artsen hun werk te laten doen. Zodra we meer weten delen we dat.


Update 5 jan. 09.30 uur:
MEDEDELING AAN PERS EN PUBLIEK:

  • Bij de acrobaat , die helaas woensdagavond tijdens de voorstelling is gevallen, zijn meerdere breuken aan ribben geconstateerd. Ook ivm privacy zijn wij terughoudend met mededelingen, ook weten wij nog niet alles. Wij verzoeken nadrukkelijk om rust voor onze getroffen artiesten;
  • Alle geplande voorstellingen gaan gewoon door;
  • We danken iedereen voor de talloze blijken van medeleven en dat wordt ook zeer door de getroffen artiestengroep gewaardeerd;
  • PERS: Onze prioriteit ligt bij het welzijn van onze artiesten en medewerkers en de voortgang van de shows. Wij willen niemand teleurstellen. Wij kunnen momenteel niet alle media mondeling te woord staan. Media kunnen mailen naar pers@nederlandsekerstcircussen.nl

Zodra het mogelijk is, komen we met een nieuwe update.


Update 5 jan. 15.15 uur:
THE SHOW MUST GO ON!

Want dat is wat de artiesten zelf altijd willen! De eerste show van vandaag was hartverwarmend. En er komen er nog 2! Dank voor uw juichorkanen! Dank voor de tekeningen en de cadeautjes voor de gevallen 46-jarige acrobaat! Dank aan de talloze media die de moeite hebben genomen om langs te komen voor het eerlijke verhaal: van het Jeugdjournaal tot aan De Telegraaf; ze waren er allemaal.

Het goede nieuws: onze ‘Appie de Acrobaat’ hoeft gelukkig niet te worden geopereerd aan zijn gebroken bekken! Fantastisch nieuws, want dat was best even spannend. Achter de schermen staat iedereen voor elkaar klaar. Producent René Duursma: ,,We zijn heel erg geschrokken. Iedereen leeft mee met ‘onze’ Appie. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met hem.’’ En nog meer goed nieuws: vanaf nu is het Rad des Doods weer in volle glorie tot en met zondag te bewonderen in het enige echte Kerstcircus Haarlem!

 

Kerstcircus Haarlem: het laatste nieuws

Hans Klok ontroerd bij bezoek aan gevallen acrobaat ‘Appie’

Hans Klok ontroerd bij bezoek aan gevallen acrobaat ‘Appie’

06-01-2023 Artikel Lezen
Zoals het (Hans) KLOKje thuis tikt…

Zoals het (Hans) KLOKje thuis tikt…

08-11-2022 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen