Uit met Jonker

Reis met uw gezelschap mee met Uit met Jonker

Uit met Jonker, onderdeel van Jonker Travel uit Katwijk, biedt de leukste en verrassendste uitjes naar de mooiste evenementen, bekende en onbekende plekken en dit jaar naar het spectaculaire Kerstcircus in Haarlem en Heerhugowaard.

Dankzij jarenlange ervaring zorgt Uit met Jonker ervoor dat u veilig en vertrouwd in luxe touringcars met ervaren chauffeurs naar het Kerstcircus wordt gebracht. Uit met Jonker zorgt ervoor dat u zorgeloos met uw gezin, uw familie, uw relaties, uw school of ander gezelschap naar het mooiste Kerstcircus van ons land wordt gebracht. Geen gezeur met het vinden van een parkeerplek, Uit met Jonker haalt u op, zet u voor de entree af en brengt u comfortabel weer naar huis.

Kiest u voor Uit met Jonker, dan reist u in een van hun luxe touringcars welke van alle gemakken voorzien zijn, waaronder zeer comfortabele stoelen. Ook beschikken zij over touringcars met faciliteiten voor mindervaliden.

Speciale groepsarrangementen inclusief lunch of diner aan boord

Uit met Jonker biedt de mogelijkheid om aan boord van een luxe schip in Haarlem voorafgaande aan het Kerstcircus te lunchen of dineren. Een unieke locatie, vlakbij het kerstcircus. NederlandseKerstcircussen.nl heeft in samenwerking met Uit met Jonker de mooiste plekken gereserveerd. Deze plekken zijn ook ook geschikt voor minder validen.

Speciale groepsprijs (vanaf 35 personen) voor Haarlem en Heerhugowaard:

Entree plus busvervoer in Noord-Holland en de Bollenstreek:
* Actieprijs: € 44,- p.p. (normaal € 69,- p.p.)
Actie tarief geldig tot en met 30/09/2021

Entree plus busvervoer in Noord-Holland en de Bollenstreek plus 3-gangen diner in Haarlem:
* Actieprijs: € 69,- p.p. (normaal € 99,- p.p.)
Actietarief geldig tot en met 30/09/2021

Neem contact voor meer informatie of boek direct om de beste plekken zeker te stellen.

E-mail: info@uitmetjonker.nl
Telefoon: 085-2739784
Website: www.uitmetjonker.nl

Opstaplocaties

Opstaplocaties in Zuid- en Noord-Holland

Uit met Jonker biedt dit jaar, naast de mogelijkheden voor groepsvervoer, ook de mogelijkheid om met een klein gezelschap naar het Kerstcircus te gaan.

Er zijn opstapplekken in Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer, Amsterdam, Waterland, Purmerend, Hoorn en Enkhuizen.

Op www.uitmetjonker.nl treft u een overzicht van alle opstaplocaties. U wordt naar de ingang van het Kerstcircus gebracht en daar na afloop ook weer opgehaald.

Entree plus busvervoer in Noord-Holland en de Bollenstreek:
* Actieprijs: € 44,00 p.p. (normaal € 69,- p.p.)

Prijs is inclusief vervoer vanaf verschillende opstapplekken in Noord-Holland en de Bollenstreek. Voor uw vervoer ontvangt u een voucher welke u kunt omwisselen op de website van Uit met Jonker.

VIP

Als VIP naar het Kerstcircus

Stel u zich eens voor. U wordt thuis of op uw werk opgehaald met een zeer luxe VIP-bus van Uit met Jonker, u wordt als VIP ontvangen in het kerstcircus, u zit op de mooiste plekken met een hapje en een drankje en……. Na afloop heeft u een meet and greet met enkele artiesten.

Een fantastische middag of avond waar u niets tekort komt. Een geweldige ervaring die u nog lang zult herinneren. Uit met Jonker biedt een aantal exclusieve VIP-arrangementen aan. Heeft u interesse neem dan contact op, zodat zij samen met u een uniek programma zullen maken. Belt u gerust op 085-2739784 of mail naar info@uitmetjonker.nl.

Scholendag

Met uw school naar de speciale scholendag

Uit met Jonker biedt de mogelijkheid om met uw school naar de speciale scholendag van de NederlandseKerstcircussen.nl te gaan.

Voor een gereduceerd tarief van € 20,- heeft u een fantastische en leerzame dag in het circus. Dit speciale tarief is voor alle basisscholen in Noord-Holland en de Bollenstreek.

Het tarief is inclusief vervoer en entree.

Neemt u voor meer informatie en/of reservering contact op met NederlandseKerstcircussen.nl via info@nederlandsekerstcircussen.nl.