Uit met Jonker

Reis met je gezelschap mee met Uit met Jonker

Uit met Jonker, onderdeel van Jonker Travel uit Katwijk, biedt de leukste en verrassendste uitjes naar de mooiste evenementen, bekende en onbekende plekken en dit jaar naar het spectaculaire Kerstcircus in Haarlem en Heerhugowaard.

Dankzij jarenlange ervaring zorgt Uit met Jonker ervoor dat je veilig en vertrouwd in luxe touringcars met ervaren chauffeurs naar het Kerstcircus wordt gebracht. Uit met Jonker zorgt ervoor dat je zorgeloos met je gezin, je familie, je relaties, je school of ander gezelschap naar het mooiste Kerstcircus van ons land wordt gebracht. Geen gezeur met het vinden van een parkeerplek, Uit met Jonker haalt je op, zet je voor de entree af en brengt je comfortabel weer naar huis.

Kies je voor Uit met Jonker, dan reis je in een van hun luxe touringcars welke van alle gemakken voorzien zijn, waaronder zeer comfortabele stoelen. Ook beschikken zij over touringcars met faciliteiten voor mindervaliden.

Speciale groepsarrangementen inclusief lunch of diner aan boord

Uit met Jonker biedt de mogelijkheid om aan boord van een luxe schip in Haarlem voorafgaande aan het Kerstcircus te lunchen of dineren. Een unieke locatie, vlakbij het kerstcircus. NederlandseKerstcircussen.nl heeft in samenwerking met Uit met Jonker de mooiste plekken gereserveerd. Deze plekken zijn ook ook geschikt voor minder validen.

Speciale groepsprijs (vanaf 35 personen) voor Haarlem en Heerhugowaard:

Entree plus busvervoer in Noord-Holland en de Bollenstreek:
* Actieprijs: € 44,- p.p. (normaal € 69,- p.p.)
Actie tarief geldig tot en met 30/09/2021

Entree plus busvervoer in Noord-Holland en de Bollenstreek plus 3-gangen diner in Haarlem:
* Actieprijs: € 69,- p.p. (normaal € 99,- p.p.)
Actietarief geldig tot en met 30/09/2021

Neem contact voor meer informatie of boek direct om de beste plekken zeker te stellen.

E-mail: info@uitmetjonker.nl
Telefoon: 085-2739784
Website: www.uitmetjonker.nl

Opstaplocaties

Opstaplocaties in Zuid- en Noord-Holland

Uit met Jonker biedt dit jaar, naast de mogelijkheden voor groepsvervoer, ook de mogelijkheid om met een klein gezelschap naar het Kerstcircus te gaan.

Er zijn opstapplekken in Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer, Amsterdam, Waterland, Purmerend, Hoorn en Enkhuizen.

Op www.uitmetjonker.nl tref je een overzicht van alle opstaplocaties. Je wordt naar de ingang van het Kerstcircus gebracht en daar na afloop ook weer opgehaald.

Entree plus busvervoer in Noord-Holland en de Bollenstreek:
* Actieprijs: € 44,00 p.p. (normaal € 69,- p.p.)

Prijs is inclusief vervoer vanaf verschillende opstapplekken in Noord-Holland en de Bollenstreek. Voor je vervoer ontvang je een voucher welke je kunt omwisselen op de website van Uit met Jonker.

VIP

Als VIP naar het Kerstcircus

Stel je je eens voor. Je wordt thuis of op je werk opgehaald met een zeer luxe VIP-bus van Uit met Jonker, je wordt als VIP ontvangen in het kerstcircus, je zit op de mooiste plekken met een hapje en een drankje en……. Na afloop heb je een meet and greet met enkele artiesten.

Een fantastische middag of avond waar je niets tekort komt. Een geweldige ervaring die je nog lang zult herinneren. Uit met Jonker biedt een aantal exclusieve VIP-arrangementen aan. Heb je interesse neem dan contact op, zodat zij samen met jou een uniek programma zullen maken. Bel gerust op 085-2739784 of mail naar info@uitmetjonker.nl.

Scholendag

Met je school naar de speciale scholendag

Uit met Jonker biedt de mogelijkheid om met je school naar de speciale scholendag van de NederlandseKerstcircussen.nl te gaan.

Voor een gereduceerd tarief van € 20,- heb je een fantastische en leerzame dag in het circus. Dit speciale tarief is voor alle basisscholen in Noord-Holland en de Bollenstreek.

Het tarief is inclusief vervoer en entree.

Neem voor meer informatie en/of reservering contact op met NederlandseKerstcircussen.nl via info@nederlandsekerstcircussen.nl.