Artiesten en acts Noord-Hollands Wintercircus

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert de spectaculaire show van het Noord-Hollands Wintercircus 2022-2023.

Alex de Brandweerman

Speciaal voor Heerhugowaard en het Noord-Hollands Wintercircus hebben we Alex uit de UK gelokt. Want nergens kun je beter om lachen als deze vindingrijke brandweerman die het maar niet voor elkaar krijgt om het brandje te blussen. Zijn capriolen hebben al heel Europa veroverd, nu in Heerhugowaard.

Frenky

» Clownerie

Clown Frenky is de oude vertrouwde huisclown van het Noord-Hollands Wintercircus. Met zijn bekende grollen en grappen, clownerie en goochelkunsten weet Frenky het publiek altijd weer te verrassen. Een verrassing voor het trouwe publiek dat elk jaar naar ons kerstcircus komt.

Jenny Sterza

» Papegaaien

Natuurlijk horen ook dieren in de show van Noord-Hollands Wintercircus. Prachtige papagaaien van de Italiaan Alessio worden gepresenteerd door de charmante Jenny Sterza. De vogels vliegen in vrije vlucht op snelheid door de tent, rakelings over de hoofden van het publiek.

Jenny Sterza

» Hula Hoop

Deze Italiaanse beauty laat de hoepels gracieus om haar lichaam draaien. Charme en elegantie in de circuspiste.

King Kong

» Mega Gorilla

Hij is groot, indrukwekkend, beangstigend en maar op één manier te kalmeren, door zijn geliefde blonde filmster. Een beroemde scene uit de film King Kong wordt in het circus nagespeeld met een megagrote gorilla en een charmante blondine. Bang? Maak persoonlijk en van nabij kennis in de pauze met deze uit de kracht gegroeide knuffelaap.

Onelio Bulletman

» Levende Kanonskogel

De Italiaanse Onelio Bulletman laat zich afschieten via een enorm kanon om te landen op een enorm luchtkussen. Maar voor het zover is mag het volledige publiek in het circus hem succes wensen met zijn gevaarlijke stunt. Krijgt hij ook een mooie boks van jou?

Duo Martinez

» Luchtacrobaten

Onder de nok van de circustent presenteert dit duo prachtige luchtacrobatiek. Kracht en vertrouwen is nodig voor deze act op hoog niveau.

Mustafa Danquir Troupe

» Hoogdraad

Hoog in de nok van de tent op het hoge draad zien we de ‘Mustafa Danquir Troupe’. Zij maken bloedstollende sprongen en pyramides en zorgen voor angstzweet in je handen.

Mustafa Danquir Troupe

» Rad des Doods

De in Marokko geboren Mustafa Danguir zoekt het graag hoger op, in het zogeheten Wheel of Death. Klinkt spectaculair, toch? Spektakel is slechts een understatement. Op duizelingwekkende hoogte voert Mustafa samen met zijn team de ene na de andere stunt uit, in én op het ronddraaiende Rad des Doods. Dat Mustafa passie voor het vak heeft bewees hij onder andere door in 2010 op een motorfiets over het hoogste koord ter wereld te rijden, op wel 130 meter hoogte! Spanning, sensatie en adrenaline gegarandeerd. Voor u op het Rad des Doods met vier man (en vrouw) sterk: de Mustafa Danguir Troupe!

Daniel Doornkamp

» Tempojongleur

Enkele jaren geleden werd Daniel winnaar van Circus Got Talent, een mooie erkenning van zowel de presentatie van zijn act als voor de performance. Inmiddels is hij letterlijk en figuurlijk uitgegroeid tot een van de snelste jongleurs van Nederland. Jongleren in een supertempo. Hierbij maakt hij gebruik van een uitgekiende choreografie met storytelling.

Yacintha den Braven

» Paardendressuur

Deze veelzijdige dame is spreekstalmeester, schoonheidskoningin, Miss Talent van het Noorden en een bijzondere paardentrainer met paarden uit haar eigen manege. Je kunt veel met paarden en mensen bereiken door rust, geduld, wederzijds respect en vertrouwen. Met haar Help with Horses werkt ze vanuit het natuurlijke instinct van het paard waardoor de trainingen en lessen voor elk paard uitermate geschikt zijn. Geniet van wat zij als stuntrijder laat zien.

Dirkjan Ranzijn

» Showtoetsenist

DirkJan is één van Europa’s meest succesvolle showtoetsenisten met een glansrijke internationale carrière van meer dan 30 jaar. Gedurende zijn carrière verzorgde hij optredens en concerten in Nederland, België, Duitsland, Polen, Denemarken, Wales, Engeland, Schotland, Zwitserland en Italië. Nederlanders herkennen hem van de Jopie Parlevlietshows waar hij de huisorganist was. Voor de Alkmaarse DirkJan wordt het optreden in Heerhugowaard zo goed als  een thuiswedstrijd.

Olifant Bubbels

» Kindervriend en publiekslieveling

Onze circusolifant ‘Bubbels’ is de rode draad in iedere voorstelling. Als publiekslieveling en grote kindervriend presenteren we onze ‘Bubbels’ natuurlijk op grootse wijze. ‘Bubbels’ heeft een eigen lied, ‘Bubbels’ trakteert ons op de pauze, ‘Bubbels’ wil met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’, ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!

Martijn Martell

» Spreekstalmeester

Martijn Martell zet met de juiste woorden en een groot gevoel voor vermaak de artiesten in het juiste licht. In de magische circuspiste voelt hij zich als een vis in het water en leidt het publiek met veel charme door het programma.