Artiesten en acts Noord-Hollands Wintercircus

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Noord-Hollands Wintercircus 2021-2022.

Leonardo di Blasio

» Aerial Straps

Leonardo maakt indruk met zijn enorm gespierde bovenlijf en geen wonder, zijn act met aerial straps is er een die er mag zijn. Een act met buitengewone kracht, bijzondere snelheid en toch sierlijke performance. Het lijkt allemaal zo makkelijk.

Ernani Sibilla

» Gentleman Jongleur

Jongleren kan op veel manieren. Een wedstrijdje wie de meeste ballen hoog kan houden, wie de snelste jongleur van de wereld is? De Italiaanse Ernani houdt het klein, maar maakt al indruk met wat je allemaal met 1 bal kunt. Een meester voorwerpen manipulator! Want het blijft niet bij ballen alleen. Een heerlijk traditioneel en creatief nummer van een echte gentleman.

Alex de Brandweerman

Speciaal voor Heerhugowaard en het Noord-Hollands Wintercircus hebben we Alex uit de UK gelokt. Want nergens kun je beter om lachen als deze vindingrijke brandweerman die het maar niet voor elkaar krijgt om het brandje te blussen. Zijn capriolen hebben al heel Europa veroverd, nu in Heerhugowaard.

Frenky

» Clownerie

Clown Frenky is de oude vertrouwde huisclown van het Noord-Hollands Wintercircus. Met zijn bekende grollen en grappen, clownerie en goochelkunsten weet Frenky het publiek altijd weer te verrassen. Een verrassing voor het trouwe publiek dat elk jaar naar ons kerstcircus komt.

Antal Veres en assistentes

» Illusions

In een razendsnel tempo presenteert Antal Veres een unieke illusie act. U heeft net genoeg tijd om met uw ogen te knipperen. Voordat u het door heeft is zijn prachtige assistente op mysterieuze wijzen verdwenen. Laat u verbazen door de kunst van het verdwijnen en verschijnen. Geniet van dit bijzonder temperamentvolle nummer. De voorpret barst los!

Jenny Angelo

» Papegaaien

Papegaaien die hele leuke kunstjes doen en dan ook nog eens rakelings over de hoofden van het publiek vliegen De papegaaien van Allesio Fochesato die tijdens het Noord-Hollands Wintercircus gepresenteerd worden door de charmante Jenny Angelo gooiden in 2015 hoge ogen op het Circusfestival van Monte Carlo.

Peres Brothers

» Rad des doods

Het Rad des Doods, de naam zegt het al. Een act die wordt uitgevoerd met ware doodsverachting. Een act waarbij de zenuwen door je lijf gieren. Deze Peres Brothers moeten toch een buitengewoon gevoel voor balans hebben om hier levend vanaf te komen.

Peres Brothers

» Motorglobe

Stoere onverschrokken motorrijders in leren pakken wagen hun leven in een bloedstollende act in de Globe of Death. Ga maar alvast op het puntje van je stoel zitten, want het blijft altijd reuze spannend zoals deze motorrijders in een hele kleine ruimte in duizelingwekkende snelheid langs elkaar heen razen.

Jenny Angelo

» Hula Hoop

De gracieuze Jenny Angelo presenteert een verrassende Hula Hoop act. Een feest om te bekijken.

Marco Lorador

» Laserman

Marco Lorador is een wereldberoemde circusartiest die jarenlang verbonden was aan Cirque de Soleil als handstand acrobaat. In Heerhugowaard vertoont hij zijn kunsten als laserman, hij verbuigt lichtstralen en geeft een indrukwekkende lasershow. Puur genieten van het lichtspel.

Easy Riders

» Carrousel motor trapeze

De Easy Riders brengen een unieke act die nog nergens anders ter wereld is vertoond. De man van het duo rijdt rond op een motor in de piste en drijft zo een ronddraaiende trapeze voort. Een hele stoere act met heel wat elegantie van dit bijzondere duo.

Martijn Martell

» Spreekstalmeester en goochelaar

Martijn Martell is een razendsnelle creatieve goochelaar, presentator en illusionist. In de circuspiste voelt hij zich als een vis in het water en leidt hij het publiek met veel charme door het programma heen.

Olifant Bubbels

» Kindervriend en publiekslieveling

Onze circusolifant ‘Bubbels’ is de rode draad in iedere voorstelling. Als publiekslieveling en grote kindervriend presenteren we onze ‘Bubbels’ natuurlijk op grootse wijze. ‘Bubbels’ heeft een eigen lied, ‘Bubbels’ trakteert ons op de pauze, ‘Bubbels’ wil met alle kinderen op de foto tijdens de ‘meet and greet’, ‘Bubbels’ loopt voorop bij de lichtjesparade én natuurlijk mag ‘Bubbels’ niet ontbreken tijdens de overweldigende muzikale finale!