Artiesten en acts Noord-Hollands Wintercircus

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert de spectaculaire show van het Noord-Hollands Wintercircus 2023.

Programmawijzigingen voorbehouden

Clown Frenky

» Clownerie

Clown Frenky is de oude vertrouwde huisclown van het Noord-Hollands Wintercircus. Met zijn bekende grollen en grappen, clownerie en goochelkunsten weet Frenky het publiek altijd weer te verrassen.

Oswaldo Ramos

» Lasershow

Licht uit, spot uit… Oswaldo Ramos brengt u een waanzinnig en origineel lichtspektakel met zijn lasershow! Talloze laserstralen dansen onder begeleiding van Oswaldo door de circuspiste. Zit, kijk en geniet!

Oswaldo Ramos

» Laagdraad

Een Zuid-Amerikaans artiest, een showman in hart en nieren dat is Oswaldo Ramos. Met zijn losse heupen danst en rent hij over het strakgespannen draad. Van begin tot het eind weet Oswaldo zijn publiek op het puntje van de stoel te houden. Geniet en klap mee op zijn heerlijk opzwepende muziek.

Fam. Igen

» Hondendressuur

Niets is zo gezellig als een stel honden waar het enthousiasme vanaf spat! De dieren hebben er zoveel plezier in, dat zij slechts met de juiste commando’s exact weten een lach op ieders gezicht te toveren!

Fam. Igen

» Geitendressuur

Geiten, het blijven aparte dieren. Maar zó leuk om naar te kijken! Vooral de liefde tussen de familie Igen en hun dieren is absoluut vertederend en wij zijn er trots op ze in ons Wintercircus te mogen presenteren.

Daniel Doornkamp

» Tempojongleur

Een oude bekende in de circuspiste van het Noord-Hollands Wintercircus. Dat Daniel een talent is wat hard aan de weg timmert was al lang duidelijk. Onlangs nog was hij op nationale tv te zien bij Hollands Got Talent. Daniel heeft zich voor de nieuwe show van het Noord-Hollands Wintercircus een compleet nieuwe act aangeleerd en zal u verbazen met zijn stuiterballenskills!

Martijn Martell

» Spreekstalmeester

Martijn Martell zet met de juiste woorden en een groot gevoel voor vermaak de artiesten in het juiste licht. In de magische circuspiste voelt hij zich als een vis in het water en leidt het publiek met veel charme door de show.

Dirkjan Ranzijn

» Showtoetsenist

DirkJan is één van Europa’s meest succesvolle showtoetsenisten met een glansrijke internationale carrière van meer dan 30 jaar. Gedurende zijn carrière verzorgde hij optredens en concerten in Nederland, België, Duitsland, Polen, Denemarken, Wales, Engeland, Schotland, Zwitserland en Italië. Nederlanders kennen hem van de Jopie Parlevlietshows waar hij de huisorganist was. Voor de Alkmaarse DirkJan wordt het optreden in Heerhugowaard zo goed als een thuiswedstrijd.

Trio Varanne

» Kruisboog

De spanning giert door een ieders lichaam wanneer Philippe en zijn assistentes met een kruisboog de meest kleine voorwerpen proberen te raken. Uit de mond, op het hoofd en dat allemaal op goed vertrouwen. Jarenlange training en vertrouwen is het enige waar ze van op aan kunnen. Sensatie in het Noord-Hollands Wintercircus!

Bianca Varanne

» Antipode

Jongleren, maar dan anders… namelijk met de voeten! Een aloude circusdiscipline welke door Bianca Varanne in een modern jasje is gestoken. Zo’n beetje iedere spier en meer gebruikt zij om de act tenslotte tot grote hoogte te brengen!

Transformer

Vorig jaar hadden wij al een groot Hollywood-ster in ons midden, maar ook dit jaar hebben wij er een weten te strikken! Speciaal voor het Noord-Hollands Wintercircus, all the way from Hollywood, het broertje van Transformer Bumblebee!

Eva

» Aerial Silks

Als een prachtige klassieke circusprinses betovert Eva jong en oud. In slechts twee doeken krijgt zij vleugels en zweeft, vliegt en stunt hoog boven de circuspiste. De gevaarlijke stunts in combinatie met de prachtige verschijning zorgt Eva Novakova voor een magische, elegante en poëtische luchtdans. Eva heeft een rijke centrale Europese circustraditie in Tsjechië gehad en werkt o.a. in Nederland voor Corpus acrobatics. Kijk, beleef en geniet van deze ware kerst ster

Duo Fast & Furious

» Globe of Death

De naam zegt het al: dit duo is de definitie van Fast & Furious! Nog nooit eerder is zo’n act naar het Noord-Hollands Wintercircus gehaald, een ware primeur in deze circuspiste. Ronkende motoren welke elkaar slechts op een haar na weten te vermijden en dat in een reusachtige stalen kogel, het wordt gegarandeerd spectaculair. Ladies and gentlemen… Start your engines!

Duo Adagio

» Adagio act

Romantiek in het Noord-Hollands Wintercircus. Dit koppel laat zien dat acrobatiek niet alleen bestaat uit kracht en timing, maar ook absoluut vertrouwen in je partner. Het prachtige duo zet een Adagio act (hand-op-handacrobatiek) neer waar nog lang over nagepraat zal worden!