Artiesten en acts Noord-Hollands Wintercircus

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert de spectaculaire show van het Noord-Hollands Wintercircus 2023.

Clown Frenky

» Clownerie

Clown Frenky is de oude vertrouwde huisclown van het Noord-Hollands Wintercircus. Met zijn bekende grollen en grappen, clownerie en goochelkunsten weet Frenky het publiek altijd weer te verrassen.

Oswaldo Ramos

» Lasershow

Licht uit, spot uit… Oswaldo Ramos brengt u een waanzinnig en origineel lichtspektakel met zijn lasershow! Talloze laserstralen dansen onder begeleiding van Oswaldo door de circuspiste. Zit, kijk en geniet!

Oswaldo Ramos

» Laagdraad

Een Zuid-Amerikaans artiest, een showman in hart en nieren dat is Oswaldo Ramos. Met zijn losse heupen danst en rent hij over het strakgespannen draad. Van begin tot het eind weet Oswaldo zijn publiek op het puntje van de stoel te houden. Geniet en klap mee op zijn heerlijk opzwepende muziek.

Cesare Teelker

» Cloudswing

Nauwelijks houvast, hoog onder de nok van de circustent. Cesar is met recht een echte waaghals te noemen, zoals hij hoog boven de circuspiste “vliegt”. Iedere show weer weet hij het publiek van spanning en schrik te laten gillen, lukt hem dat ook met het Noord-Hollandse publiek?

Duo Teelker

» Craddle trapeze

Duo Teelker presenteert u een traditionele circusact, in een prachtig nieuw jasje: cradle trapeze. Deze act is gebaseerd op 100% vertrouwen, kracht en timing. Een act welke je niet zomaar met een willekeurige partner kunt uitvoeren, maar gelukkig zijn vader en dochter volledig op elkaar ingespeeld.

Dochter Teelker

» Meisje in maan

Een ware hija de la luna, ofwel ‘dochter van de maan’. Kracht en schoonheid. Parterre acrobatiek in een prachtige setting. Laat u betoveren door deze acrobate.

Teelker sisters

» Dubbele antipode

Deze dames weten u binnen mum van tijd in te pakken met hun charisma! Jongleren, maar dan anders, namelijk met de benen en voeten. Twee meiden uit een echte circusfamilie, de showbizz is hen met de paplepel ingegoten. Ons antipodistenduo: de Teelker Sisters.

Fam. Igen

» Hondendressuur

Niets is zo gezellig als een stel honden waar het enthousiasme vanaf spat! De dieren hebben er zoveel plezier in, dat zij slechts met de juiste commando’s exact weten een lach op ieders gezicht te toveren!

Fam. Igen

» Geitendressuur

Geiten, het blijven aparte dieren. Maar zó leuk om naar te kijken! Vooral de liefde tussen de familie Igen en hun dieren is absoluut vertederend en wij zijn er trots op ze in ons Wintercircus te mogen presenteren.

Romero Riders

» Motorglobe

Vijf ronkende motoren in een stalen kogel. Een kogel welke ook nog eens split en dat terwijl de motoren binnenin proberen geen last te krijgen van de zwaartekracht… Absolute sensatie in de circuspiste, gepresenteerd door Romero’s Riders!

Martijn Martell

» Spreekstalmeester

Martijn Martell zet met de juiste woorden en een groot gevoel voor vermaak de artiesten in het juiste licht. In de magische circuspiste voelt hij zich als een vis in het water en leidt het publiek met veel charme door de show.

Dirkjan Ranzijn

» Showtoetsenist

DirkJan is één van Europa’s meest succesvolle showtoetsenisten met een glansrijke internationale carrière van meer dan 30 jaar. Gedurende zijn carrière verzorgde hij optredens en concerten in Nederland, België, Duitsland, Polen, Denemarken, Wales, Engeland, Schotland, Zwitserland en Italië. Nederlanders kennen hem van de Jopie Parlevlietshows waar hij de huisorganist was. Voor de Alkmaarse DirkJan wordt het optreden in Heerhugowaard zo goed als een thuiswedstrijd.