Arrangementen voor BSO en NSO

Kinderen van buitenschoolse – en naschoolse opvang kunnen komende kerstvakantie weer genieten van de speciale kinderarrangementen tijdens onze kerstcircussen.

Jaarlijks ontvangen we bijzonder enthousiaste reacties op deze arrangementen. Uiteraard zijn we daar heel blij mee, want de jeugd heeft de toekomst! Met succes bieden de Kerstcircussen van de Duursma Groep Events de laatste jaren speciale arrangementen voor BSO’s en NSO’s om in de kerstvakantie een bezoek te brengen aan onze circussen. Dat kan voor een bijzonder gunstige toegangsprijs omwille van de groepskorting die wij bieden.

Met deze organisaties spreken we af dat de kinderen, allemaal herkenbaar aan dezelfde hesjes, naar het circus komen. Ook het toiletbezoek is bij de entreeprijs inbegrepen.

In de voorgaande jaren is al door tientallen buitenschoolse opvangorganisaties gebruik gemaakt van onze speciale aanbiedingen en daarom continueren wij onze mogelijkheden tot groepskorting ook komend seizoen.

Wilt u hier meer over weten kunt u een email sturen naar gera@duursmagroep.nl of bellen naar 0651462953.

Kinderfeestjes

Deze verjaardag vergeten jullie nooit meer. Jij bent deze dag onze held of heldin!

Hieperdepiep Hoera Kom jij je verjaardag vieren in ons circus?

Natuurlijk zitten jullie vooraan tijdens de adembenemende voorstelling maar ook een ‘meet en greet’ met één van onze internationale clowns of de ‘OLIFANT’, onze huis-mascotte, gaan we voor je regelen.

Voor de jarige is er natuurlijk een cadeautje uit onze circusshop en daarnaast ook nog een uniek programmaboekje, voorzien van alle handtekeningen van onze artiesten. En ook een ritje met z’n allen in de speciale kinderattractie, opgesteld onze sfeervol ingerichte foyertent, mag natuurlijk niet ontbreken.

Geen feestje zonder eten & drinken. In de horeca van onze circussen staat er voor de kinderen een tafel vol lekkers klaar: kinderchampagne, chips, popcorn, suikerspin, kortom alle verwennerijen die bij een circusbezoek horen.

Vier uw (kinder)feestje bij ons in het circus en u heeft geen kind meer aan ze!

Uiteraard bent u als ouder hierbij van harte welkom.

U kunt uw kinderfeestjes aanmelden bij annemarie@duursmagroep.nl of bellen naar 0611145481.

VIP arrangementen

Heeft u iets heel speciaals te vieren of wilt u dit keer echt een onvergetelijk moment beleven? Wij bieden u een uniek kijkje achter de schermen. We ontvangen u met een glas bubbels en een lekkere versnapering, die in de pauze klaarstaat in onze VIP Lounge. En natuurlijk zijn voor u, als onze V.I.P.– gast, de allerbeste stoelen gereserveerd.

U kunt nu het circus nog intensiever beleven. Nooit eerder stond u zo dichtbij de artiesten. Verbazing, humor, spanning en elegantie vliegen recht voor uw neus aan u voorbij. En dit alles na een unieke en exclusieve rondleiding achter de schermen. Welkom in de internationale wereld van glitter en glamour.

Maar wat gebeurt en nou echt achter dat mooie pistedoek? Hoe en met hoeveel personen wordt er gewerkt aan één show? Bovendien nemen we een kijkje bij de dierenverblijven. En wie weet komt u wel een artiest tegen, want voorbereiden gebeurt vaak achter de schermen…

Iedereen die van het circusbezoek een koninklijk bezoek wil maken, ontvangen we natuurlijk met alle klasse die daarbij hoort . En uiteraard gaat u niet met lege handen naar huis. Naast de vele foto’s die u zelf al maakt, bieden we u een programmaboek en een leuke attentie aan. Die zullen u nog lang herinneren aan deze onvergetelijke ervaring.

Reserveert u ruim van tevoren, zodat u zeker bent van uw exclusieve VIP arrangement via annemarie@duursmagroep.nl of 0611145481.