"Hier ben ik dan!" (doe mee en win!)

Ons ‘kleintje’ is geboren en wij vieren feest met beschuit en muisjes! Het is dan misschien wel geen échte maar wel een echt knuffelbeest en ultieme kinderheld.

Eindelijk, daar is hij dan: de olifant van NederlandseKerstcircussen.nl is geboren! Natuurlijk geen echte olifant, maar onze eigen mascotte die het publiek komende kerstvakantie zal verwelkomen in al onze circussen. En daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling; de ‘olifant’ terug in de piste! Dus laat de voorpret maar beginnen!

PUBLIEKSLIEVELING

Wanneer je kinderen (van alle leeftijden) vraagt naar het ultieme circusdier dan is dit toch nog altijd onmiskenbaar de olifant. Zonder enige twijfel wordt onze nieuwe circusmascotte de publiekslieveling van iedere show. Deze grote maar zachte en lieve ‘dikhuid’ zal het publiek opwachten in de foyer en brengt onze jonge gasten alvast in de juiste sfeer en stemming. Dat doet de mascotte niet alleen in Haarlem en Enschede, maar vanaf dit najaar ook in Almere, Oss en Heerhugowaard (Noord-Hollands Wintercircus). In en rondom de NederlandseKerstcircussen.nl zal onze circusolifant een opvallende verschijning zijn.

BEDENK EEN TOEPASSELIJKE NAAM

Er ontbreekt echter één belangrijk onderdeel op het geboortekaartje: de naam! Hoe onze olifant gaat heten, dat bepaalt ons publiek, als trouwe bezoeker van de kerstcircussen. Heeft u al een leuke naam in gedachte voor onze nationale circusmascotte?

Doe mee aan de prijsvraag, vul de naam in die u onze mascotte wilt geven en maak kans op een unieke prijs: een VIP-arrangement voor twee personen naar één van onze kerstcircussen naar keuze met:

  • twee zitplaatsen vooraan in de loge
  • een ‘meet & greet’ met onze olifant
  • een pluche olifant knuffel als circussouvenir
  • aanwezig als speciale gast tijdens de ‘olifant-onthulling’ door illusionist Hans Klok

Namen voor de babyolifant kunnen tot vrijdag 18 juni worden ingezonden. Wij zijn erg benieuwd naar jullie creatieve ideeën. Rond Vaderdag gaan we de naam en dus ook de winnaar(s) bekend maak. Veel succes!

Helaas, inzenden is niet meer mogelijk.

Noord-Hollands Wintercircus: het laatste nieuws

Noord-Hollands Wintercircus uitgesteld - “Wij steken al onze energie in volgend jaar: The show must go on”

Noord-Hollands Wintercircus uitgesteld - “Wij steken al onze energie in volgend jaar: The show must go on”

27-11-2021 Artikel Lezen
NederlandseKerstcircussen.nl gaan vooralsnog door

NederlandseKerstcircussen.nl gaan vooralsnog door

13-11-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen
NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

03-04-2021 Artikel Lezen