Aankomende circussen

Er zijn op dit moment geen aankomende circussen bekend.

Volg je ons al op social media?
Welkom bij NederlandseKerstcircussen.nl

HANS KLOK NODIGT JE UIT!

Wereldster Hans Klok, ambassadeur van NederlandseKerstcircussen.nl, nodigt u persoonlijk uit: “kom met de hele familie, bedrijf of straat genieten van onze shows in mijn eigen speelstad Enschede, Heerhugowaard, Oss en het 30-jarig jubileum van Kerstcircus Haarlem! Gezellig met zijn tweetjes mag natuurlijk ook!

In vier verschillende voorstellingen van wereldklasse kunt u komende winter onbeperkt lachen, verbazen en huiveren. Kijk verder op deze pagina voor iedere speelstad afzonderlijk en bestel vandaag nog uw tickets voor de allerbeste plaatsen!

Vier producties tegelijk zijn alleen mogelijk omdat internationale en nationale sterren de krachten bundelen om kerstcircussen op het allerhoogste niveau een prachtige toekomst te geven. Ook het grootste kleine circusicoon ooit, Milko Steyvers, versterkt dit jaar wederom onze circusdroom. Voormalig wereldkampioen illusionisme Sittah Koene onderbreekt haar wereldtournee met de magische meiden van Angels Inc. om het Nederlandse publiek te betoveren. Laat u verbazen door de enige echte levende kanonskogel of lach u van uw stoel door onze hilarische clowns. Onderga lachorkanen, dit mag en wilt u niet missen!

Afgelopen circussen

22 Dezember 2023 t/m 7 Januar 2024

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Naar website
22 Dezember 2023 t/m 7 Januar 2024

Kerstcircus Oss

Kerstcircus Oss komt terug naar de Rusheuvel in Oss en brengt een fantastische show met internationaal bekende circusartiesten. Kerstcircus Oss is een van de vier spectaculaire circusproducties van de Duursma Groep Events en dat betekent dat er ook dit jaar weer een topshow te zien is.

Naar website
23 Dezember 2023 t/m 7 Januar 2024

Noord-Hollands Wintercircus

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd.

Naar website
24 Dezember 2023 t/m 7 Januar 2024

Kerstcircus Enschede

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

Naar website

NederlandseKerstcircussen.nl