Ticketverkoop 2022 gestart!
Welkom bij Nederlandse Kerstcircussen

‘KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN’

Hooggeëerd publiek, kinderen van alle leeftijden: welkom op de website NederlandseKerstcircussen.nl. Voor de komende winter-/kerstperiode 2022-2023 presenteren wij u met trots maar liefst 4 kerstcircussen, waar sfeer en beleving ervoor zorgen dat je droomt met je ogen open! Niet alleen in Haarlem en Enschede bouwen wij onze tenten op maar de komende kerstvakantie vind je onze ‚circusstad‘ ook in Oss en Heerhugowaard.

Nu de voorverkoop is gestart, kan de voorpret pas écht beginnen. Met vijf grote circusshows die gelijktijdig plaatsvinden, verspreid over het hele land,  leveren wij het ultieme bewijs dat circus na corona absoluut geen ‘illusie’ is. Tenslotte is ‘balanceren op het slappe koord’ ons wel toevertrouwd. Met andere woorden; onze kerstcircussen zijn straks hét vaccin voor een fantastische belevenis! Voor nu, geniet van alle voorpret op onze websites!

Aankomende circussen

22 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Naar website
23 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Kerstcircus Enschede

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

Naar website
23 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Kerstcircus Oss

Kerstcircus Oss komt voor de eerste keer naar de Rusheuvel in Oss en brengt een fantastische show met internationaal bekende circusartiesten. Kerstcircus Oss is een van de vijf spectaculaire circusproducties van de Duursma Groep Events en dat betekent dat er een topprogramma te zien is van 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

Naar website
23 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Noord-Hollands Wintercircus

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd.

Naar website

Nederlandse Kerstcircussen