Ticketverkoop 2022 gestart!
Volg je ons al op social media?
Welkom bij NederlandseKerstcircussen.nl

HANS KLOK NODIGT JE UIT!

Wereldster HANS KLOK, ambassadeur van NederlandseKerstcircussen.nl, nodigt je persoonlijk uit: “Kom met de hele familie, je bedrijf of straat genieten van onze voorstellingen in Enschede, Heerhugowaard, Oss én – mijn eigen speelstad – Haarlem! Gezellig met zijn tweetjes mag natuurlijk ook!

In vier verschillende voorstellingen van wereldklasse kunt u komende winter onbeperkt lachen, verbazen en huiveren. Kijk verder op deze pagina voor iedere speelstad afzonderlijk en bestel vandaag nog uw tickets voor de allerbeste plaatsen!

Vier producties tegelijk zijn alleen mogelijk omdat Internationale en nationale sterren de krachten bundelen om kerstcircussen op het allerhoogste niveau een prachtige toekomst te geven. Ook het grootste kleine circusicoon ooit, MILKO STEIJVERS (Mister Renz himself), versterkt dit jaar onze circusdroom. Voormalig wereldkampioen illusionisme SITTAH onderbreekt haar wereldtournee met de magische meiden van ANGELS INC om het Nederlandse publiek te betoveren. Begroet een oude bekende, de reusachtige KING KONG, en trotseer het gevaar! Of lach u van uw stoel om onze hilarisch clowns. Onderga de lachorkanen. Dit mag u niet missen!

Aankomende circussen

Er zijn op dit moment geen aankomende circussen bekend.

Afgelopen circussen

22 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving. Het kerstgevoel begint pas echt als je naar het kerstcircus in Haarlem bent geweest. Het zit, bij wijze van spreken, in het DNA van alle inwoners!

Naar website
23 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Kerstcircus Oss

Kerstcircus Oss komt voor de eerste keer naar de Rusheuvel in Oss en brengt een fantastische show met internationaal bekende circusartiesten. Kerstcircus Oss is een van de vier spectaculaire circusproducties van de Duursma Groep Events en dat betekent dat er een topshow te zien is van 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

Naar website
23 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Noord-Hollands Wintercircus

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd.

Naar website
23 Dezember 2022 t/m 8 Januar 2023

Kerstcircus Enschede

De liefde voor het kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Naast alle ‘Tukkers & Twentenaren’ weten ook onze oosterburen tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

Naar website

NederlandseKerstcircussen.nl