Voorpret en corona; geld terug garantie!

Met alle informatie en beelden op onze website(s) kan de voorpret voor 2021-2022 beginnen! Naast alle artiesten en onze medewerkers verheugen ook duizenden bezoekers zich in het najaar op de komst van onze kerstcircusproducties. Het beloven nu al, stuk voor stuk, bijzondere edities te worden. Niet in de laatste plaats vanwege het 50-jarige jubileum van het fenomeen ‘kerst-/wintercircus’. Maar natuurlijk ook vanwege de ‘keuzestress’…

“Maken we gebruik van de bus om zorgeloos naar een voorstelling te gaan?”, “Gaan we nadien nog gezellig met elkaar een hapje eten op één van de speciale dinerboten?”, “Vieren we de verjaardag van één van de (klein)kinderen met een heerlijk circuspartijtje?”, “Plannen we eindelijk weer een personeelsfeest met alles erop en eraan in een gezellige circus ambiance?”, “Houden we onze nieuwjaarsreceptie in het tentencomplex voorzien van smakelijke catering en ‘overgoten’ met adembenemende circusacts?”, qua mogelijkheden en arrangementen kan je bij ons ‘te kust en te keur’!

Al deze voorpret zorgt voor adrenaline in je lichaam, het geeft je een boost aan energie en een gevoel van euforie! Niet alleen de dag van de voorstelling brengt dit teweeg maar met name ook de periode eraan vooraf: oftewel de VOORPRET! En wij missen deze voorpret nu al een jaar lang!

De gehele evenementenbranche en alle kerstcircussen in het bijzonder zorgen bij al die honderdduizenden bezoekers voor deze zelfde gevoelens en een beetje geluk.

We willen er allemaal weer op uit, we willen weer ontmoeten, we willen weer lachen en onbezorgd een knuffel kunnen geven. En dit gevoel van verlangen naar, die voorpret, is toch iets wat we allemaal ongelofelijk missen. Bijna 17½ miljoen Nederlanders moeten zich toch weer gaan verheugen op al die prachtige evenementen, van klein tot groot, inclusief al die prachtige circusvoorstellingen die wij jaarlijks mogen verzorgen als onderdeel van de sfeervolle en gezellige feestdagen. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit, of liever gezegd, we hunkeren ernaar!

Uiteraard weten ook wij nog niet hoe de wereld er in december uit zal zien maar de verwachtingen zijn zeer hoopvol, mede vanwege enerzijds de vaccinaties en anderzijds de ontwikkelingen op het gebied van sneltesten. Eén ding weten wij wel zeker: mocht he boeking of reservering uiteindelijk niet plaats kunnen vinden vanwege eventuele RIVM-maatregelen door de pandemie, dan werken wij niet met tegoedbonnen of vouchers maar ontvang je altijd he geld terug.

Wij bieden je dus een Geld terug garantie!

Graag tot ziens bij één van onze voorstellingen.

Hartelijke groet namens het productieteam,

Leendert Bedijn
René Duursma
Atze J. Lubach

Meer nieuws

Krachtenbundeling Emesa en NederlandseKerstcircussen.nl voor hooggeëerd publiek

Krachtenbundeling Emesa en NederlandseKerstcircussen.nl voor hooggeëerd publiek

01-05-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld NederlandseKerstcircussen.nl

Hans Klok boegbeeld NederlandseKerstcircussen.nl

17-04-2021 Artikel Lezen
NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

03-04-2021 Artikel Lezen