Postcode Loterij & NederlandseKerstcircussen.nl

Topproducties in maar liefst vier kerstcircussen

Wereldster Hans Klok, ambassadeur van NederlandseKerstcircussen.nl, nodigt u persoonlijk uit: “Kom met de hele familie, bedrijf of straat genieten van onze shows. Ikzelf ben te zien in Enschede, maar ook in Oss, Heerhugowaard en Haarlem presenteren wij u de absolute top aan shows!” In vier verschillende shows van wereldklasse kunt u komende winter onbeperkt lachen, verbazen en huiveren. En dat doet u extra voordelig met de speciale Postcodeloterij-actie.

Naast Hans Klok versterkt ook Nederlands bekendste circusicoon Milko Steyvers dit jaar wederom onze circusdroom. Voormalig wereldkampioen illusionisme Sittah Koene onderbreekt haar wereldtournee met de magische meiden van Angels Inc. om het Nederlandse publiek te betoveren. Laat u verbazen door de enige echte levende kanonskogel of stap in een sprookjeswereld met Europa’s grootste waterspektakel om het 30-jarig jubileum van Kerstcircus Haarlem te vieren. Onderga lachorkanen, dit mag en wil u niet missen!

Korting voor Postcode Loterij deelnemers

Via onderstaande buttons komt u gemakkelijk op uw kerstcircus naar keuze uit. Voor maximaal 8 personen kunt u vervolgens tickets boeken, tegen een gereduceerd tarief van maar liefst 50%!

Een korting van 50% op alle beschikbare rangen en plaatsen, simpelweg door uw tickets middels onderstaande links te boeken.

Veel plezier!

Tickets met korting voor Kerstcircus Haarlem

Tickets met korting voor Kerstcircus Enschede

Tickets met korting voor Kerstcircus Oss

Tickets met korting voor Noord-Hollands Wintercircus

Deze aanbieding is geldig voor de kerstcircussen in december 2023 en januari 2024, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. Maximaal 8 tickets per bestelling.