Postcode Loterij & NederlandseKerstcircussen.nl

Topproducties in vier kerstcircussen in Nederland

 

Op vier locaties biedt NederlandseKerstcircussen.nl u topcircussen in een sfeervol aangekleed en verwarmd tentencomplex. Met topartiesten die u meenemen in een ‘rollercoaster’ aan emoties, want ook dat is circus! Een gulle lach, een traan van ontroering, of hand in hand op de tribune genieten van een gezamenlijke beleving. Met als topper dit jaar de samenwerking met de wereldberoemde illusionist HANS KLOK. Op onze locatie in Haarlem zal hij in maar liefst 35 voorstellingen onderdeel zijn van de circusshow. Ongekende klasse! Het is u van harte gegund.

“Piste vrij en laat de show beginnen!”
NederlandseKerstrcircussen.nl

Koop je tickets nu met korting! (klik hier)

 

Korting voor Postcode Loterij deelnemers

Bestel A-Ring tickets voor € 27,50 per persoon (in plaats van € 49,50) voor maximaal 4 personen. Tickets voor de B-Ring kosten € 22,50 (in plaats van € 42,50) en tickets voor de Loge kosten € 42,50 (in plaats van € 62,50). Klik hier om de tickets te bestellen. Voordat u op “zoek tickets” klikt kiest u eerst de datum en het circus dat u wilt bezoeken (Haarlem met Hans Klok, Oss, Enschede of Heerhugowaard).

Deze aanbieding is geldig voor de kerstcircussen in 2022 en 2023, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. Maximaal 8 tickets per bestelling.

 

Koop je tickets nu met korting! (klik hier)