Krachtenbundeling Emesa en NederlandseKerstcircussen.nl voor hooggeëerd publiek

NederlandseKerstcircussen.nl van Duursma Groep Events gaat nauw samenwerken met Emesa (bekend van onder meer Vakantieveilingen). Hierdoor wordt kerstcircus na corona de mooiste belevenis in jaren! Komt dat zien! En de samenwerking zal zich niet beperken tot circus alleen…..!

De meerjarige overeenkomst tussen de twee specialisten in vrijetijdsbesteding werd eind april ‘corona-proof’ ondertekend in de speciale VIP-bus voor circusbezoekers. Circusdirecteur René Duursma is trots op de samenwerking met deze internationale e-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector: “Dit betekent een enorme uitbreiding van onze verkoopkanalen en een nog steviger fundament onder onze ambitieuze toekomstplannen. Want circus na corona is GEEN illusie, maar voor iedereen bereikbaar topentertainment.’’

Video: NederlandseKerstcircussen.nl en Emesa proosten op langdurig en exclusief partnerschap

Rond de feestdagen in december zijn er in minstens vijf (!) steden hoogstaande voorstellingen van NederlandseKerstcircussen.nl te zien. Duursma: “Dankzij deze schaalvergroting komt het circus na het corona-tijdperk sterker terug dan ooit. Dé belevenis voor alle leeftijden. Samen genieten kan weer!’’

De beste tickets kunnen nu al worden gekocht via NederlandseKerstcircussen.nl. Mocht corona onverhoopt de shows onmogelijk maken; je krijgt gegarandeerd je geld terug! Dus geen enkele reden om geen kaarten te kopen!

Op de foto op de voorgrond vlnr: Dennis Asselbergs, Dominique Breevaart (beiden Emesa) en rechts René Duursma. Samen sterk voor topproducties in Haarlem, Oss, Almere, Heerhugowaard en Enschede.

Beleef de voorpret mee via NederlandseKerstcircussen.nl.

UPDATE: De partners gaan het hooggeëerde publiek niet alleen verwennen met circus, maar ook met een nieuw concept van ‘tijdelijke pretparken.’ Daarover later meer.

Meer nieuws

Hans Klok boegbeeld NederlandseKerstcircussen.nl

Hans Klok boegbeeld NederlandseKerstcircussen.nl

17-04-2021 Artikel Lezen