Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

Het is zover! Milko Steyvers is begonnen aan wat hij zijn “Brabantse thuiswedstrijd” noemt. Het Brabantse circusfenomeen trekt ook steeds meer aandacht in de media. Hij schittert deze maand en begin januari in twee verschillende producties in respectievelijk Breda en Oss. Uit de vele aanbieding voor wintercircussen koos Milko voor Kerstcircus Oss.

Twee verschillende circussen in Breda en Oss

Komt dat zien:

In bijgaande artikel in BN DeStem vertelt Milko hoe blij hij is weer in de piste te staan: “Fantastisch. Weer in de piste staan voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben heel blij dat de Duursma Groep, de organisator van Circus Hollandia, mij heeft gevraagd. Ik ben een clown in hart en nieren en kan me nu volledig concentreren op mijn werk.’’

Ook gaat hij uitgebreid in op het programma dat momenteel in Breda wordt vertoond: “Er zit een hondennummer in met twee bordercollies. Ik ben een groot fan van Amber. Zij en haar honden werken zó leuk samen. Je vraagt je soms af wie nou wie aan het werk zet. Het is werkelijk ongelooflijk. Amber heeft met haar honden de finale bereikt van Britain’s Got Talent. De mensen die haar zien optreden, zijn laaiend enthousiast. En dan hebben we vier jongens die werkelijk adembenemende stunts uithalen op het Rad des Doods. Dat is een soort uitvergroot hamsterwiel. Naar die act zitten mensen echt met dichtgeknepen handen te kijken. En dan hebben we nog de meiden van Angels Inc, met hun illusies. Ik zie die show nu bijna dagelijks en heb nog steeds geen idee hoe ze het doen. Maar weet je, het niveau is zo hoog, er zit niet één act tussen die ik minder vind.”

Lees hier het gehele item of klik op de afbeelding onderstaand.

Kerstcircus Oss 2022, BN DeStem
Kerstcircus Oss , BN DeStem

Kerstcircus Oss: het laatste nieuws

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

05-12-2022 Artikel Lezen
Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

08-11-2022 Artikel Lezen
Gemeente Oss omarmt kerstcircus

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

12-06-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen