Kerstcircus Oss uitgesteld - “Wij steken al onze energie in volgend jaar: The show must go on”

Hippolytushoef – De kerstcircussen in Haarlem, Enschede, Oss, Almere en het Noord-Hollands Wintercircus in Heerhugowaard zijn uitgesteld naar 2022/2023 vanwege de aangescherpte corona-maatregelen.

Producent René Duursma, van NederlandseKerstcircussen.NL, verklaart dat de vrijdag aangekondigde coronamaatregelen zijn productieteam geen andere keuze laat dan alle voorstellingen in de vijf speelsteden uit te stellen naar volgend jaar: ,,Voorstellingen in de avond mogen niet en met 1,5 meter afstand is het onmogelijk om met veel minder publiek de producties rendabel te krijgen. Met een fantastische ploeg mensen is een jaar lang keihard gewerkt aan prachtige circus-shows en natuurlijk is de teleurstelling groot.’’

Ons doel is een ongekende circus-belevenis volgend jaar

Duursma Events, waar NederlandseKerstcircussen.NL onder valt, kondigt aan alle energie nu te gaan steken in producties voor komend jaar. Duursma: “We hebben een kundig en ambitieus team dat heel goed op elkaar is ingespeeld. Deze ploeg is enorm gedreven om voor de artiesten en het publiek, dat al in grote getalen kaarten heeft gekocht, er nog harder tegenaan te gaan. The show must go on, klinkt het. Het circus is geen wereld van bij de pakken neerzitten, maar van aanpakken. Ons doel is volgend jaar het publiek alsnog een ongekende circus-belevenis te geven, want dat verdient iedereen na deze moeilijke tijd.’’

Via de website van NederlandseKerscircussen.NL zal het publiek rond de jaarwisseling nader worden geïnformeerd over inruilmogelijkheden van de gekochte tickets: “Wij hopen tegen die tijd ook al de nieuwe speeldata bekend te kunnen maken.”

Heeft u kaarten gekocht?

Op de eerste plaats onze excuses dat wij gedwongen zijn u te moeten teleurstellen omdat de voorstellingen niet door kunnen gaan. Wij vragen vriendelijk uw begrip ervoor dat wij met al onze partners en de verkoopkanalen even tijd nodig hebben om te inventariseren hoe wij u het beste tegemoet kunnen komen. Uw kaarten blijven sowieso geldig. Rond de jaarwisseling komen wij in ieder geval via deze website met nadere mededelingen hierover. Tot die tijd vragen wij u even om geduld en begrip. Het zijn moeilijke tijden, desondanks wensen u en uw dierbaren voor dit moment toch prachtige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Dank voor uw steun en begrip.
Directie, artiesten en medewerkers

Kerstcircus Oss: het laatste nieuws

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

12-06-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen
NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

03-04-2021 Artikel Lezen
Voorpret en corona; geld terug garantie!

Voorpret en corona; geld terug garantie!

01-04-2021 Artikel Lezen