Brabants Circusfenomeen Milko Steijvers kiest voor Kerstcircus Oss

NederlandseKerstcircussen.NL heeft fantastisch nieuws: in de komende kerstperiode kiest Mister Circus Milko Steijvers voor Kerstcircus Oss! Het grootste, kleine circusfenomeen ter wereld – Milko Steijvers – is helemaal terug en bezig met een triomftocht – met lovende recensies en staande ovaties – door heel Nederland. Het familiespektakel Kerstcircus Oss is van 23 december tot en met 8 januari  te beleven op het circusterrein aan De Rusheuvel. De kaartverkoop voor het internationaal hoogstaande programma is al in volle gang.

Met tourneecircus Hollandia is Milko bezig aan een ware triomftocht door Nederland en al flink aan het warm lopen voor Kerstcricus Oss: “We reizen helemaal in de geest van Circus Herman Renz van stad naar stad. Mensen hebben naar het circus gesnakt. Het grote succes zorgde ervoor dat ik kon kiezen in welk kerstcircus ik wilde spelen als clown en spreekstalmeester. Het is Oss geworden: de meest circusgekke stad van Nederland. Voor mij het mooiste en hoogst haalbare podium. Nergens anders dan in Brabant wordt de volkscultuur zo omarmd als hier. Ik kom hier thuis, dit is mijn publiek.”

De gemeente Oss omarmt de komst van het Kerstcircus – een productie van NederlandseKerstcircussenNL – en gaat een samenwerking met de producent aan om in de komende jaren s Kerstcircus Oss op de kaart te zetten. “Wij tonen daarmee als gemeente dat wij het circus omarmen en welkom heten in onze stad”, zegt  ‘circus’-wethouder Thijs van Kessel: ‘’Circus is goed voor de hele regio. Oss houdt van circus en kermis en dat durven we ook te laten zien. Kerstcircus Oss zet als evenementenstad verder op de kaart. Het brengt reuring in de stad en dat geeft ook de lokale ondernemers, denk aan de horeca en de hotels, nieuwe kansen’’

René Duursma van NederlandseKerstcircussen.nl noemt het welkom door de gemeente Oss “volstrekt uniek. Ik vind het moedig en ook een signaal richting de hooghartigheid die je weleens in de Randstad tegenkomt. Wij bouwen met een eigentijds, internationaal hoogwaardig programma door op die rijke historie. Dat kan alleen als je verder denkt dan één speelseizoen. Daarom is de samenwerking met de gemeente voor ons zo belangrijk en is dit een stad waarin we willen en durven investeren. Heel Brabant is hier welkom. En ik mag verklappen dat we ook een aantal fantastische dierennummers meebrengen. Uiteraard geen wilde dieren meer, maar liefdevol verzorgde huisdieren waar het plezier van afspat. Dat Milko voor ons heeft gekozen, maakt me natuurlijk heel erg trots. Ik ben vooral bij het enthousiaste Brabantse circuspubliek.”

In dit filmpje een impressie van de tournee waarin Milko in 2022 schittert. En vanaf 23 december dus ook in Oss.

Kerstcircus Oss: het laatste nieuws

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

Lachen en genieten van geiten in de piste; Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

05-12-2022 Artikel Lezen
Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

Milko begint aan “Brabantse thuiswedstrijd”

17-11-2022 Artikel Lezen
Gemeente Oss omarmt kerstcircus

Gemeente Oss omarmt kerstcircus

12-06-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen