NederlandseKerstcircussen.nl in blijde verwachting

Wij zijn enorm verheugd bekend te kunnen maken dat al onze kerstcircussen in blijde verwachting zijn van een babyolifant. Natuurlijk geen echte olifant, maar onze eigen mascotte die het publiek komende kerstvakantie zal verwelkomen in één van onze circussen. En daarmee gaat voor René Duursma een lang gekoesterde wens in vervulling; de ‘olifant’ terug in de piste! Dus laat de voorpret maar beginnen!

Hoe de olifant gaat heten, dat bepaalt ons publiek, als trouwe bezoeker van de kerstcircussen. Heb je al een leuke naam in gedachte voor onze nationale circusmascotte? Houd hem dan nog even geheim! Zodra ons olifantje op magische wijze ter wereld komt, gaan wij het hooggeëerd publiek vragen om een toepasselijke naam te bedenken. Houd dus onze social media-kanalen en de websites in de gaten.

Publiekslieveling

Wanneer je kinderen (van alle leeftijden) vraagt naar het ultieme circusdier dan is dit toch nog altijd onmiskenbaar de olifant. Zonder enige twijfel wordt onze nieuwe circusmascotte de publiekslieveling van iedere show. De grote ‘dikhuid met slurf en slagtanden’ zal het publiek opwachten in de foyer en brengt onze jonge gasten alvast in de juiste sfeer en stemming. Dat doet de mascotte niet alleen in Haarlem en Enschede, maar vanaf dit najaar ook in Almere, Apeldoorn en Heerhugowaard (Noord-Hollands Wintercircus). In en rondom de Duursma kerstcircussen zal de circusolifant een opvallende verschijning zijn.

Wij kijken ernaar uit om je komende winter terug te zien bij één van onze shows. Een ‘meet & greet’, een knuffel of een selfie met onze olijke gigantische circusolifant mag dan zeker niet ontbreken!

Kerstcircus Enschede: het laatste nieuws

Bijzondere voorstelling blinden en slechtzienden bij Kerstcircus Enschede

Bijzondere voorstelling blinden en slechtzienden bij Kerstcircus Enschede

17-05-2022 Artikel Lezen

"Hier ben ik dan!" (doe mee en win!)

20-05-2021 Artikel Lezen
Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

Hans Klok boegbeeld Kerstcircussen Nederland

17-04-2021 Artikel Lezen
Voorpret en corona; geld terug garantie!

Voorpret en corona; geld terug garantie!

01-04-2021 Artikel Lezen