Artiesten en acts Kerstcircus Almere

NederlandseKerstcircussen.nl presenteert u het spectaculaire programma van het Kerstcircus Almere 2021-2022.

 

Duo Kira Partner

» Acrobatiek

De Nederlandse Kim & Tara vormen samen het Duo Kira. Zij betreden al op jonge leeftijd de internationale circuswereld. Ze presenteren met trots een unieke partner acrobatiek, met als grote inspiratie de populaire filmreeks ‘Hunger Games’.

Duo Forte

» Luchtacrobatiek in net

Duo Forte brengt een prachtige luchtacrobatiek, een mix van kracht, elegantie en charisma in een net. De choreografie van deze act is indrukwekkend, creatief en artistiek een hoogtepunt.

Mr. Valentino

» Hondenact

Een hond een kunstje leren is meestal niet zo moeilijk, honden vinden zoiets prachtig. Een hond een kunstje leren waarmee hij net iets doet wat hij niet zou moeten doen, dat is heel bijzonder. Met veel liefde en geduld traint de Nederlandse Mr. Valentino zijn viervoeters. Geniet maar van deze act, die je thuis mag uitproberen.

Kevinski

» Visual comedy en mime

Voor Almere een geluk dat Cirque du Soleil nog niet helemaal is opgestart na de coronacrisis, want anders was hij niet meer in Nederland geweest. De Pools/Nederlandse artiest Kevinski groeide op in Almere Hout, wellicht kennen jullie deze bijzondere jongeman nog. Nu al een veelbelovend talent die als tegenspeler van Hans Klok schitterde in zijn recente voorstelling. Met mimiek, dans, zelf verzonnen grappen steelt hij de show.

Bike Trial Circus Show

Het speciale duo Serghei Vatamaniuc en Dorco Silva brengen een zeer gevarieerde Street-art fiets act. Wat kun je allemaal met één fiets? In ieder geval hele hoge sprongen maken over een lieftallige lenige dame. Een verfrissende act die je niet veel in een circus zal aantreffen.

Yacintha den Braven

» Paardendressuur

Deze veelzijdige dame is spreekstalmeester, schoonheidskoningin, Miss Talent van het Noorden en een bijzondere paardentrainer met paarden uit haar eigen manege. Je kunt veel met paarden en mensen bereiken door rust, geduld, wederzijds respect en vertrouwen. Met haar Help with Horses werkt ze vanuit het natuurlijke instinct van het paard waardoor de trainingen en lessen voor elk paard uitermate geschikt zijn. Geniet van wat zij als stuntrijder laat zien.

Duo Forte

» Partneracrobatiek

Duo Forte werkt met niets anders dan het lichaam. Dankzij uitgekiende choreografie bewegen hun lichamen in vloeiende bewegingen met een act waarmee het publiek omver wordt geblazen. Een act die pure visuele verwenning is, een mix van kracht, balans en elegantie.

Mischa

» Clownerie

Het Nederlandse tv publiek kent Mischa van “Wie wordt de nieuwe Bassie”, waar hij er met de winst vandoor ging. Bij Circus Herman Renz speelde hij samen met Milko in de piste. Deze drie generatie circusartiest weet als geen ander het publiek te verrassen met zijn komische invallen.

Oswaldo Ramos

» Lasershow

De Mexicaanse rasartiest Oswaldo Ramos brengt modern spektakel naar de piste van Kerstcircus Almere. De temperamentvolle Oswaldo presenteert een laseract met een futuristisch lichtspel. Deze spectaculaire lasershow geeft een extra moderne twist aan de voorstelling.

Daniel Doornkamp

» Tempojongleur

Enkele jaren geleden werd Daniel winnaar van Circus Got Talent, een mooie erkenning van zowel de presentatie van zijn act als voor de performance. Inmiddels is hij letterlijk en figuurlijk uitgegroeid tot een van de snelste jongleurs van Nederland. Jongleren in een supertempo. Hierbij maakt hij gebruik van een uitgekiende choreografie met storytelling.

Yacintha den Braven

» Spreekstalmeester

Yacintha is een veelzijdig talent, paardentrainster, schoonheidskoningin, veelgevraagd fotomodel, begaafd zangeres en dan ook nog eens schitteren in de rol van spreekstalmeester. Kerstcircus Almere is er trots op dat zij deze mooie kerstcircusvoorstelling presenteert.

Duo Forte

» Led Kubus

Een sprookjesachtige mooie act waarbij behendigheid en balans een hoofdrol spelen bij het manipuleren van een Led Kubus in tal van prachtige kleuren.